Wij merken dat de laatste tijd nogal wat ophef is over de GTST meerdijk app. Dus vonden we het tijd om een pagina te maken hiervoor.

Uiteraard speelt u ook mee in de GTST meerdijk app en wellicht bent u, net zoals veel mensen, op zoek naar wat extra hulp. Het sparren met mensen over antwoorden staat natuurlijk vrij. Sterker nog, samenhorigheid met de GTST meerdijk app is een belangrijk onderdeel. Antwoorden kunnen op deze pagina, met hulp van jullie, terug gevonden worden. Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van de GTST meerdijk chat APP. Een app die je naast de app van Meerdijk kan draaien maar waarbij je wel gebruik kunt maken van de menigte. Of wellicht wil je alleen even sparren over de aflevering die je zojuist gezien of gemist hebt. Daarnaast kan je in de GTST meerdijk app ook exclusieve content bezichtigen. Content die online en op tv niet zichtbaar waren.

Doe jij mee met de puzzels en ben je een van de eerste die de oplossingen weet te vinden. Laat het dan weten. Wij willen jouw meningen graag posten op onze facebook pagina.

DE GTST MEERDIJK APP