Samenvatting week 48

Samenvatting week 48

Kimberly gooit haar lichaam in de strijd om Rover te verleiden. Amir krijgt steeds meer vadergevoelens voor Max. Marieke ontdekt iets heel heftigs over haar man Mark. Door bemoeienis van Maria ontstaat er een ruzie tussen Zoë en Rik. Sjors vertelt aan Amir dat ze met Mark naar bed is geweest. Aysen waarschuwt Ludo voor … Lees meer

Samenvatting week 45

Samenvatting week 45

Laura helpt Zoë maar met tegenzin. Nina’s babyshower valt in het water. Lucas is jaloers als hij Flo met een andere man ziet. Zoë en Daan gaan trouwen maar er dienen zich meerdere problemen aan. En Aysen maakt een grote inschattingsfout.

Samenvatting week 44

Samenvatting week 44

Noud wordt overspoeld door zijn gevoelens voor Nina. Aysen zet haar plannen listig door. Marieke krijgt hulp, maar of ze daar blij mee is… De opa van Daan wil de moeder van Zoë ontmoeten. Lucas schiet een beetje door. Mark wordt betrapt door Ludo.

Weeksamenvatting week 43

Weeksamenvatting week 43

Sjors hoort hoe het zit met de kinderwens van Amir. De situatie rond Marieke wordt steeds ernstiger en Mark kan het niet aan. Bing maakt kennis met zijn zus. Lucas en Anton raken in conflict. En Noud weet niet meer wat hij moet nu het uit lijkt te zijn met Kimberly.

Weeksamenvatting week 42

Weeksamenvatting week 42

Nina en Bing liggen voortdurend met elkaar overhoop. Rover blijft inzetten op een hereniging met Kimberly. Mark heeft moeite met de toestand van Marieke. Er staat Zoë een grote verrassing te wachten.