Weekoverzicht
Weekoverzicht 1 december 2018 Samenvatting week 48

Kimberly gooit haar lichaam in de strijd om Rover te verleiden. Amir krijgt steeds meer vadergevoelens voor Max. Marieke ontdekt iets heel heftigs over haar man Mark. Door bemoeienis van Maria ontstaat er een ruzie tussen Zoë en Rik. Sjors vertelt aan Amir dat ze met Mark naar bed is geweest. Aysen waarschuwt Ludo voor …

Weekoverzicht 10 november 2018 Samenvatting week 45

Laura helpt Zoë maar met tegenzin. Nina’s babyshower valt in het water. Lucas is jaloers als hij Flo met een andere man ziet. Zoë en Daan gaan trouwen maar er dienen zich meerdere problemen aan. En Aysen maakt een grote inschattingsfout.

Weekoverzicht 6 november 2018 Samenvatting week 44

Noud wordt overspoeld door zijn gevoelens voor Nina. Aysen zet haar plannen listig door. Marieke krijgt hulp, maar of ze daar blij mee is… De opa van Daan wil de moeder van Zoë ontmoeten. Lucas schiet een beetje door. Mark wordt betrapt door Ludo.

Weekoverzicht 27 oktober 2018 Weeksamenvatting week 43

Sjors hoort hoe het zit met de kinderwens van Amir. De situatie rond Marieke wordt steeds ernstiger en Mark kan het niet aan. Bing maakt kennis met zijn zus. Lucas en Anton raken in conflict. En Noud weet niet meer wat hij moet nu het uit lijkt te zijn met Kimberly.

Weekoverzicht 20 oktober 2018 Weeksamenvatting week 42

Nina en Bing liggen voortdurend met elkaar overhoop. Rover blijft inzetten op een hereniging met Kimberly. Mark heeft moeite met de toestand van Marieke. Er staat Zoë een grote verrassing te wachten.

Weekoverzicht 13 oktober 2018 Weeksamenvatting week 41

Nina krijgt haar geheugen terug. Marieke maakt een aantal confronterende dingen mee. Daan wil meer van Zoë dan alleen een huwelijk.

Weekoverzicht 11 oktober 2018 Weeksamenvatting week 41

Kimberly is niet blij met Mark. Maar ze heeft ook iets uit te leggen aan Noud. Nina kan geen keuze maken tussen Noud en Rover. Marieke raakt verder in de war. Moet Janine zich ook laten testen? Sjors en Amir komen niet nader tot elkaar.

Weekoverzicht 6 oktober 2018 Weeksamenvatting week 40

Het geheugen van Nina komt terug. Lucas en Laura liggen overhoop over gezonde voeding. Marieke vertelt haar familie heftig nieuws. Rover is nog altijd gek op Kimberly.

Weekoverzicht 29 september 2018 Weeksamenvatting week 39

Nina wil nog steeds niets te maken hebben met Bing. Ze neemt wel Noud in vertrouwen. Marieke vertelt Mark de waarheid. Gaat Zoë met Daan trouwen? En wat zijn de kansen voor Rover om nog iets met Kimberly te beginnen?

Weekoverzicht 22 september 2018 Weeksamenvatting week 38

Nina blijkt bij Carlos te zitten. Maar wil ze nog terug naar Meerdijk? Rik ligt nog steeds in het ziekenhuis. Zoë probeert aan geld te komen. Marieke wil Mark niet lastigvallen met haar diagnose. Denkt Kimberly dat Noud nog gek is op Nina?

1 2 3 6