Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 oktober 2020

Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 oktober 2020

Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 oktober 2020 | Een week vol gemixte gevoelens, helderheid en verlangen in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 oktober 2020 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 oktober 2020Maandag 5 oktober 2020

Henk schakelt Steef in om zijn fout recht te zetten. Tiffy zet alles op alles om haar scriptie alsnog op tijd in te leveren. Saskia voelt zich voorgelogen en neemt de touwtjes in handen. Ze is er namelijk helemaal klaar mee. Daan durft Nina niet op de hoogte te brengen van slecht nieuws en verzint een list.

gtst-spoilers-dinsdag-6-oktober-2020Dinsdag 6 oktober 2020

Laura en Henk kibbelen tijdens het sporten. Tiffy durft haar goede nieuws niet met Lucas te delen. Lucas beseft wat Ludo voor hem betekent en is van plan om te veranderen. Janine staat op tegen Richard en krijgt hulp van Bing. Kan Nina het in zich vinden om Daan te vergeven?

gtst-spoilers-woensdag-7-oktober-2020Woensdag 7 oktober 2020

Ilyas en Jojo proberen afstand van elkaar te houden, maar dat maakt het verlangen alleen maar groter. Nina worstelt met haar gevoelens voor Bing en dat valt bij Daan niet helemaal in goede aarde. Linda steunt Judith, maar is Judith wel eerlijk tegen haar?

gtst-spoilers-Donderdag-8-oktober-2020Donderdag 8 oktober 2020

Tiffy wil Valentijn interviewen, maar stuit op Lucas’ onbegrip. Linda kan Judiths leugens niet loslaten. Ilyas en Jojo zijn in de zevende hemel en willen niet denken aan het naderende afscheid. Demi zoekt een manier om stiekem te daten.

 

Vrijdag 9 oktober 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken