Spoilers 25 tot en met 29 maart 2019

GTST Spoilers 26 tot en met 30 maart 2018

Maandag 26 maart 2018
Amir wordt gedwongen een traumatische periode uit zijn verleden te herbeleven. Aysen probeert onder een afspraak met Sjoerd uit te komen, omdat ze een geheime meeting heeft. Bing snapt er niets van als Sjors haar kans op geluk lijkt op te geven.

Dinsdag 27 maart 2018
Na een bezoek aan het politiebureau liegt Linda tegen iedereen in haar omgeving. Ze vraagt Ludo om hulp. Sam werkt aan een bijzonder cadeau voor Anton. Rechercheur Alex wordt slachtoffer van fysiek geweld.

Woensdag 28 maart 2018
Bing, Rik en Amir organiseren een persevent om hun ideeën over Boks te presenteren. Iemand anders trekt tijdens de show echter alle aandacht naar zich toe. Laura wil Sjors afleiding bezorgen. Ze gaan shoppen.

Donderdag 29 maart 2018
Bing is niet blij met wat de pers schrijft over Boks. Farah wil alles over Amir weten, maar Amir wil niet alles vertellen. Anton denkt een afspraak te hebben met zijn advocate, maar het blijkt iemand anders.

Vrijdag 30 maart 2018
Lucas heeft een droomhuis gevonden en nodigt alle voormalige Toko-bewoners uit om te komen kijken. Er is maar één negatief puntje: de hoogte van de huur. Aysen wordt betrapt bij het smeden van een illegaal plan.

Tags: No tags
0

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *