Spoilers 25 tot en met 29 maart 2019

GTST Spoilers 22 tot en met 26 april 2019

Maandag 22 april 2019
Bing schopt een rel op het politiebureau. Lana probeert JoJo te porren voor haar vluchtplannen. Nina raakt ongerust na een telefoontje van Aysen. Sjors begrijpt niet waar zij een woede uitbarsting aan verdiend heeft.

Dinsdag 23 april 2019
Daan houdt Rik nauwlettend in de gaten en treedt hard tegen hem op. Nina merkt dat Janine zich anders gedraagt dan normaal. JoJo gaat haar eigen pad volgen, ook al is Lana het daar helemaal niet mee eens. Aysen moet moeite doen om haar vriendje onder controle te houden.

Woensdag 24 april 2019
Aysen neemt maatregelen na een illegale huiszoeking. Als Anton niet thuis is drijft Linda de strijd met Shanti op. Shanti start een tegenactie. Ludo krijgt een lucratief aanbod. Sjors is diep teleurgesteld in Amir.

Donderdag 25 april 2019
Linda haalt een verrassende logé in huis. Anton verwijt Lucas en Flo dat Tiffy door hun toedoen uit zijn leven is verdwenen. Janine gaat de strijd aan met Ludo. Als Ludo vermoedt dat dit is ingefluisterd door Rob, is hij boos.

Vrijdag 26 april 2019
JoJo liegt over de reden waarom ze haar broer niet onder ogen kan komen. Als Rover haar zwaar teleurstelt, neemt ze een drastisch besluit. Lucas voelt zich schuldig over het voorstel dat hij aan Flo heeft gedaan.

Tags: No tags
0

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *