Spoilers 25 tot en met 29 maart 2019

GTST Spoilers 18 tot en met 22 maart 2019

Maandag 18 maart 2019
Rob heeft Linda door als zij op slinkse wijze alleen met hem wil zijn. Anton en Shanti dagen elkaar uit om een leuke avond te hebben. Janine raakt in de war van de waanbeelden in haar hoofd. Ludo spreekt Anton aan op zijn gedrag.

Dinsdag 19 maart 2019
Daan moet een van zijn grote angsten onder ogen komen. Als Aysen denkt een leuke verrassing voor Daan te hebben wordt ze zelf verrast. Laura krijgt een telefoontje uit Canada en moet met schokkend nieuws naar Rik.

Woensdag 20 maart 2019
Nina is het totaal niet eens met een besluit van Sjors. Lana probeert JoJo ervan te overtuigen dat zij een goed plan heeft om aan geld te komen. Lucas en Flo zoeken verder naar een wensmoeder. Flo heeft zijn vragenlijst goed voorbereid.

Donderdag 21 maart 2019
Laura heeft een gigantisch geheim en dat drukt op haar geweten. JoJo raakt in paniek als ze haar bankrekening checkt. Lana is er klaar mee dat haar moeder haar constant in de gaten houdt. Daan bedenkt een oplossing voor Louise.

Vrijdag 22 maart 2019
Shanti doorziet het als Anton smoes op smoes stapelt. Ze weet hem te shockeren. Linda heeft een nieuwe reden om bij Rob op de stoep te staan. Lucas roept de hulp in van Nina omdat hij en Flo maar niet op een lijn kunnen komen.

Tags: No tags