Gtst spoilers

 • GTST shortie donderdag 16 November 2023
  GTST shortie donderdag 16 November 2023 Aflevering 6823Stefano gunt Merel meer vrijheid, maar als hij ziet hoe ze ervan geniet is hij ook direct bang haar voor altijd kwijt te raken. Janine is niet van plan haar plannen te wijzigen. Bing krijgt de schrik van zijn leven.
 • GTST aflevering van woensdag 15 November 2023
  GTST aflevering van woensdag 15 November 2023 Henk wil Jonathan niet kwijt en besluit daarom te zwijgen over wat hij van Ludo vindt. Tot Riks vreugde biedt Mats aan te helpen met de soepactie. Janine werkt op eigen houtje verder aan het item over borstimplantaten.                     … Lees meer
 • GTST spoilers van maandag 20 november tot donderdag 23 november 2023
  GTST spoilers van maandag 20 november tot donderdag 23 november 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?! Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in MeerdijkVers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je … Lees meer
 • GTST spoilers van maandag 13 november tot donderdag 16 november 2023
  GTST spoilers van maandag 13 november tot donderdag 16 november 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?! Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in MeerdijkVers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je … Lees meer
 • GTST shortie donderdag 9 November 2023
  GTST shortie donderdag 9 November 2023 Aflevering 6819Bing krijgt een woedende Kaan op zijn dak die ontdekt heeft dat hij niet meer in het beveiligingssysteem kan. Julian reageert zijn teleurstelling onterecht af op Steef en spreekt hem aan op zijn studieresultaten. Luuk, Julian en Bing verliezen een weddenschap met Janine en Linda.
 • GTST shortie maandag 6 November 2023
  GTST shortie maandag 6 November 2023 Aflevering 6816Julian vertrouwt Rik het een en ander toe en laat zich overtuigen van Riks idee. Janine beheerst haar woede wanneer Martijn haar probeert over te halen. Luuk probeert Bing over te halen. Geplaatst op GTST shortie Tagged GTSt shortie, maandag 6 November 2023
 • GTST spoilers van maandag 6 november tot donderdag 9 november 2023
  GTST spoilers van maandag 6 november tot donderdag 9 november 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?! Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in MeerdijkVers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je … Lees meer
 • GTST shortie woensdag 25 oktober 2023
  GTST shortie woensdag 25 oktober 2023 Aflevering 6810Saskia en Demi zijn eindelijk terug in Meerdijk. Iemand prikt door Merels schild heen door te vragen hoe het écht met haar gaat. Ludo heeft Jonathan door als hij probeert Ludo als cliënt in te lijven, maar hij besluit het spel mee te spelen.
 • GTST spoilers van maandag 30 oktober tot donderdag 2 november 2023
  GTST spoilers van maandag 30 oktober tot donderdag 2 november 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?! Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in MeerdijkVers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je … Lees meer
 • GTST spoilers van maandag 23 oktober tot donderdag 26 oktober 2023
  GTST spoilers van maandag 23 oktober tot donderdag 26 oktober 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?! Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in MeerdijkVers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je … Lees meer
 • GTST spoilers van maandag 16 oktober tot donderdag 19 oktober 2023
  GTST spoilers van maandag 16 oktober tot donderdag 19 oktober 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?! Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in MeerdijkVers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je … Lees meer
 • GTST shortie woensdag 4 oktober 2023
  GTST shortie woensdag 4 oktober 2023 Aflevering 6798Elisa wil Merel van haar rijangst afhelpen, maar daar is ook de hulp van Julian bij nodig. Stefano voelt zich weer nuttig als Linda hem om advies vraagt over de oplichting. Nina schrikt van de ruzie tussen Bing en Monica.
 • GTST spoilers van maandag 9 oktober tot donderdag 12 oktober 2023
  GTST spoilers van maandag 9 oktober tot donderdag 12 oktober 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?! Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in MeerdijkVers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je … Lees meer

GTST spoilers met GTSTLive

Hoevaak kunnen we spoilers van GTST verwachten?

De spoilers van GTST proberen we zo goed mogelijk te verzamelen. Zodra ze compleet zijn staan ze online

Kloppen de GTST Spoilers?

Wij hebben deze met zorgvuldigheid opgezet. Deze kloppen dus gewoon. Maar dat betekend ook dat je al veel informatie vooraf hebt.

Waarom lopen de spoilers zover vooruit?

Dat is ontstaan omdat mensen graag vooraf wilde weten wat er een beetje gebeurde. Maar je hoeft ze niet te lezen natuurlijk..

“Bekijk nu snel alle GTST Spoilers”

Aangezien GTST een serie is die dagelijks op TV is willen graag mensen vooruit al weten wat er allemaal gebeurd in Meerdijk. Hiervoor hebben wij de GTST Spoilers online staat. In deze GTST spoilers vertellen wij wat er per aflevering eraan zit te komen volgende week. Wil je dit niet weten… Dan moet je deze pagina zeker niet bezoeken.

Waarom wij de spoilers wekelijks online zetten?

Wij hebben gezien dat de vraag naar de GTST spoilers echt enorm is. Elke week wordt onze website meer dan 50.000 keer bezocht om alleen maar op de hoogte te zijn van de gebeurtenissen in Meerdijk deze week. JA! dan vinden wij ook veel.

Dagelijks kijken er enkele miljoenen naar de uitzending van GTST. DE afleveringen zijn al van te voren opgenomen. ( maar dat is natuurlijk niks nieuws ) en vandaar dat we al een beetje kunnen aangeven wat jullie allemaal te verwachten staat in de gtst van de week.

Wat zijn GTST spoilers?

Spoilers maken een groot deel uit van de soapwereld. Als fans horen we graag over hen en zien we wat er gaat gebeuren in onze favoriete show. Maar wat zijn spoilers?

Spoiler alert: een spoiler is een detail of gebeurtenis uit een boek, film, tv-programma of andere vorm van verhalen die plotelementen onthult die het publiek van het verhaal nog niet mag weten. In de wereld van soaps worden ze vaak uitgegeven door tijdschriften of websites die vooraf exemplaren van opkomende verhaallijnen krijgen.

Terwijl sommige mensen ervoor kiezen om spoilers helemaal te vermijden, vinden anderen het leuk om een voorproefje te krijgen van wat er in hun favoriete show komt. Of je ze nu leuk vindt of niet, spoilers zijn een belangrijk onderdeel van de soapwereld en zijn er om te blijven.

Waarom toch GTST spoilers bekijken?

Er zijn veel redenen waarom mensen GTST-spoilers willen bekijken. Voor sommigen is het een manier om erachter te komen wat er in de show gaat gebeuren voordat deze wordt uitgezonden. Dit kan handig zijn voor diegenen die geen tijd hebben om de show live te bekijken, of die spoilers willen vermijden totdat ze de aflevering zelf kunnen bekijken.

Voor anderen kunnen spoilers een niveau van plezier bieden dat ze niet zouden krijgen door naar de show zelf te kijken. Sommige mensen vinden het leuk om plotpunten en karakterontwikkelingen te analyseren en te bespreken, en spoilers stellen hen in staat dat te doen zonder zich zorgen te hoeven maken over toekomstige gebeurtenissen.

Bekijk hier je GTST spoilers

Op zoek naar de nieuwste spoilers voor de populaire Nederlandse soapserie GTST? Zoek niet verder! We hebben hier al het laatste nieuws en roddels. Van wie gaat trouwen tot wie hun partner bedriegt, we hebben het allemaal. Dus waar wacht je op? Klik hieronder om te beginnen!