Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 juni 2021

Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 juni 2021 | Een week vol emoties en vraagtekens in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 juni 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 7 juni 2021

Shanti voelt dat de afstand tussen haar en Rik steeds groter wordt. Billy weet niet wat ze met haar emoties aan moet. En Richard doet er alles aan om contact met Indra te krijgen.

Dinsdag 8 juni 2021

Julian maakt zich zorgen over Steef die midden in de nacht blijkt te gamen. JoJo krijgt hulp voor haar auditie. Bing is nog niet overtuigd van Nina’s nieuwe kledinglijn. Lukt het ze om er samen uit te komen?

 

 

Woensdag 9 juni 2021

Ludo wil een bod uit brengen op de stoeterij en zoekt daarvoor steun bij Janine. Marwan overtuigt Ilyas dat hij geschikt personeel kan vinden voor de buurtsuper. Billy zet vraagtekens bij haar huwelijk met Richard en neemt rigoureuze stappen.

Donderdag 10 juni 2021

Komt zo snel mogelijk!

Vrijdag 11 juni 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken