GTST spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 september 2021

GTST spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 september 2021

Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 september 2021 | Een week vol nieuwe ontdekkingen, schuldgevoelens en geluk in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 september 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 6 september 2021Maandag 6 september 2021

Ludo en Janine voelen zich in het nauw gedreven wanneer Dorien de politie wil inschakelen. Shanti komt in contact met een oude jeugdliefde. Demi kan zich moeilijk concentreren op haar school. En wat is er met Tom aan de hand?

Dinsdag 7 september 2021Dinsdag 7 september 2021

Marwan krijgt een tip over de mogelijke dader en wil er achteraan. Demi twijfelt of ze haar school wel moet afmaken. JoJo houdt zich groot in het ziekenhuis.

Woensdag 8 september 2021Woensdag 8 september 2021

Shanti raakt zenuwachtig voor haar afspraak met Dries. Linda hoopt op een intieme middag met Anton. JoJo probeert haar angst onder controle te krijgen. Saskia maakt zich zorgen over hun financiën. Durft Julian het gesprek met Marwan aan te gaan?

Donderdag 9 september 2021

De spoiler van donderdag 9 september volgt zo snel mogelijk!

Vrijdag 10 september 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken