Press ESC to close

GTST spoilers van maandag 6 november tot donderdag 9 november 2023

GTST spoilers van maandag 6 november tot donderdag 9 november 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 30 tot donderdag 2 november  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoilers van maandag 1 mei tot donderdag 4 mei 2023Maandag 6 november 2023

Als Janine onomstotelijk bewijs in handen krijgt, vraagt Ludo of ze zeker is van haar plan. Als Elisa hem betrapt, realiseert Bing zich dat zijn paranoia uit de hand dreigt te lopen. Henk probeert zich niet te ergeren aan het pianospel van Laura. Stefano wil vertrekken naar zijn revalidatietraining.

Dinsdag 7 november 2023

Julian vertrouwt Rik het een en ander toe en laat zich overtuigen van Riks idee. Janine beheerst haar woede wanneer Martijn haar probeert over te halen. Luuk probeert Bing over te halen.

Woensdag 8 november 2023

Jonathan wordt nieuwsgierig en besluit eens navraag te doen. Laura heeft door dat Henk stiekem oordoppen gebruikt om zich tegen haar gepingel te beschermen. Merel plant een date met Stefano in haar overvolle agenda. Rik is opgelucht.

Donderdag 9 november 2023

Bing krijgt een woedende Kaan op zijn dak die ontdekt heeft dat hij niet meer in het beveiligingssysteem kan. Julian reageert zijn teleurstelling onterecht af op Steef en spreekt hem aan op zijn studieresultaten. Luuk, Julian en Bing verliezen een weddenschap met Janine en Linda.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]