Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 juli 2021

Gtst spoilers maandag 5 juli tot vrijdag 9 juli 2021

Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 juli 2021 | Een week vol nieuwe ontdekkingen, liefde en verlangen in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 juli 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST Spoilers van maandag 5 juli 2021Maandag 5 juli 2021

Linda maakt kennis met de nieuwe huisarts. Billy komt erachter dat Richard weer iets voor haar verbergt. Als Demi babyspullen gaat kopen, staat ze plotseling oog in oog met de pleegouders van Tom.

GTST Spoilers van dinsdag 6 juli 2021Dinsdag 6 juli 2021

Lukt het Richard om Billy te overtuigen van zijn liefde voor haar? Shanti organiseert een tarotavond en krijgt een onverwachte voorspelling. JoJo heeft haar eerste grote optreden met DJ Douglas. Zal dit haar doorbraak worden?

GTST Spoilers van woensdag 7 juli 2021Woensdag 7 juli 2021

Demi kan niet langer wachten; ze wil Tom liever vandaag dan morgen bij zich hebben. Het lukt Shanti niet om de tarotvoorspelling los te laten. Billy heeft bijna een troef in handen om zowel Richard als Ludo te slim af te zijn.

Donderdag 8 juli 2021

De spoiler van donderdag 8 juli 2021 volgt zo snel mogelijk.

Vrijdag 8 juli 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken