Gtst spoilers van maandag 31 mei tot vrijdag 4 juni 2021

Gtst spoilers van maandag 31 mei tot vrijdag 4 juni 2021 | Een week vol angst en confrontaties in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 31 mei tot vrijdag 4 juni 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 31 mei 2021

Demi gaat sinds de bevalling voor het eerst weer naar school. Ludo zoekt Pegasus op en raakt ontroerd wanneer hij toenadering voelt van het paard. Billy is in shock wanneer ze videobeelden te zien krijgt die ze liever niet wil zien.

Dinsdag 1 juni 2021

Shanti deelt met Laura haar angst om Rik kwijt te raken. Nina heeft goed nieuws voor haar kledinglijn. Zal ze Bing kunnen overtuigen om samen te gaan werken? En hoe reageert Richard wanneer Billy hem met zijn eigen leugen confronteert?

 

 

Woensdag 2 juni 2021

Ludo blijkt zich volledig verdiept te hebben in de paardenwereld. Richard probeert het goed te maken tussen hem en Billy en doet een bod op een huis. De relatie van Rik en Shanti staat volledig onder druk.

Donderdag 3 juni 2021

Komt zo snel mogelijk!

Vrijdag 4 juni 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken