Gtst spoilers van maandag 3 tot vrijdag 7 april 2021

Gtst spoilers van maandag 3 tot vrijdag 7 mei 2021 | Een week vol verwarringen en confrontaties in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 3 tot vrijdag 7 mei 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 3 mei 2021

Richard is in grote verwarring na het weerzien met zijn ex. Als Shanti meer oog voor Louise dan voor Rik lijkt te hebben, wordt Rik wantrouwig. Daan vraagt hulp aan Laura hem te helpen bemiddelen tussen hem en Rik. Het loopt allemaal nietg zo lekker.

Dinsdag 4 mei 2021

Wanneer Nina en Bing een spontane mannen- en vrouwenavond organiseren, overtuigt Demi haar ouders om mee te gaan. Richard neemt Billy mee op huizentocht maar wordt verrast door een telefoontje van Indra. Dit had hij niet verwacht.

Woensdag 5 mei 2021

Shanti & Rik raken steeds meer van elkaar verwijderd. Dit vinden ze niet leuk. Zal het ze lukken om weer toenadering tot elkaar te vinden? Ludo gaat de confrontatie aan met zijn therapeute, maar twijfelt of haar methode wel bij hem past. Moet hij een andere manier vinden?

 

Donderdag 6 mei 2021

Komt zo snel mogelijk!

Vrijdag 7 mei 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken