Gtst spoilers van maandag 3 tot donderdag 6 oktober 2022

Gtst spoilers van maandag 3 tot donderdag 6 oktober 2022

Gtst spoilers van maandag 3 tot donderdag 6 oktober 2022 | Een week vol liefde, spanning en verbazing in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 3 tot donderdag 6 oktober 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 3 oktober 2022

Ludo laat zich overhalen door Janine om een familiefoto te laten maken, maar dit gaat helaas niet zoals Stefano had gehoopt. Marwan is in de buurtsuper maar raakt erg gestrest en schakelt de hulp van Henk in. Lynn krijgt een coole verassing van Merel tijdens hun date. Rik staat op het punt een keihard besluit te nemen.

Dinsdag 4 oktober 2022

Niemand houdt rekening met de Tom-diensten, Demi raakt daar erg geïrriteerd van. Stefano kan zijn gevoelens niet onderdrukken. Gaat alles wel goed met Linda? Cato en Daan groeien dichter naar elkaar toe. Julian geeft Steef een erg goed advies.

Woensdag 5 oktober 2022

Shanti loopt vast is haar rouwproces maar wilt geen hulp van anderen, terwijl iedereen zich zorgen maakt om Shanti. De vriendinnen van Linda geven haar een luisterend oor. De opvoeding van Nola zorgt voor nieuwe spanningen tussen Bing en Nina.

Donderdag 6 oktober 2022

Marwan voelt zich schuldig. In de hoop dat Julian strafvermindering krijgt, geeft hij zich ook aan bij de politie. Lynn verrast Merel door voor te stellen om samen te gaan sporten. Rik blijft alleen sterk voor Shanti

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken