Gtst spoilers van maandag 29 maart tot vrijdag 2 april 2021

Gtst spoilers van maandag 29 maart tot vrijdag 2 april 2021 | Een week vol geheimen en zorgen in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 29 maart tot vrijdag 2 april 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 29 maart 2021

Nina maakt Billy onzeker over haar lichaam, Billy vindt dat niet leuk. Shanti voelt zich schuldig over haar geheim met Daan, en weet niet of ze iets moet gaan vertellen. Marwan en Ilyas hebben geld nodig voor Daans horloge en Ludo maakt zich op voor Richards ondergang.

Dinsdag 30 maart 2021

Henk probeert Laura het hof te maken, maar Laura worstelt met haar loyaliteit tegenover Lydia. Het is een lastige keuze. Shanti zet Daan op zijn plek en Linda raakt bezorgd om Janine, terwijl Janine een volgende stap zet met Indra.

Woensdag 31 maart 2021

Rik en Shanti moeten lunchen met Richard en Billy. Richard doet onderzoek naar het Japanse prentje. Janine wordt door Linda aan het denken gezet. Jojo maakt zich zorgen als Bing over zijn grenzen gaat. Hij weer niet wat hij hiermee aan moet.

 

Donderdag 1 april 2021

Komt  z.s.m.!

Vrijdag 2 april 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken