Gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 april 2021

Gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 april 2021 | Een week vol zenuwen en twijfels in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien?

De Gtst spoilers van maandag 26 april tot vrijdag 30 april 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 26 april 2021

Janine is in paniek wanneer ze geen contact met Ludo krijgt. Ze wilt wat van hem horen. Nina raakt in de buurtsuper geïnspireerd voor haar kledinglijn. Ze krijgt nieuwe ideeën. Bing kan het toch niet laten om te gaan werken, dus hij gaat aan de slag.

Dinsdag 27 april 2021

Aan de vooravond van hun huwelijk zoekt Richard toenadering tot Billy. De familie Verduyn probeert het onderwerp bevalling te vermijden, maar is Demi daar wel bij geholpen?

Woensdag 28 april 2021

Als Saskia en Julian een openhartig gesprek hebben over de adoptieplannen, komt Demi thuis met een nieuw familielid. Laura krijgt hulp uit onverwachte hoek. Met de huwelijksceremonie in aantocht begint Billy opeens te twijfelen.

Donderdag 29 april 2021

De trouwdag van Billy en Richard. Zal Billy’s twijfel de overhand nemen of krijgt ze eindelijk het huwelijk waarvan ze al zolang droomt? Nina’s inspiratie slaat om in frustratie. Gaat het JoJo lukken om een geschikt lied te vinden voor haar zangtentamen?

Vrijdag 30 april 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken