Press ESC to close

GTST spoilers van maandag 25 september tot donderdag 28 September 2023

GTST shortie maandag 28 augustus 2023

GTST spoilers van maandag 25 september tot donderdag 28 September 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 11 tot donderdag 14 september  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 25 september 2023

Henk schrikt als hij een flashback krijgt van Margriet in de auto tijdens het ongeluk en verbergt dit voor Laura. Rik is verbaasd als Mats allerlei voorwaarden stelt aan zijn gastvrijheid, maar gaat akkoord. Merel wil dat Margriet zichzelf aangeeft bij de politie.

Dinsdag 26 september 2023

Merel stort haar hart uit bij Elisa en Stefano doet op zijn beurt hetzelfde. Nina is aangenaam verrast als Monica haar excuses aanbiedt voor haar plotselinge voorstel. Henk besluit Jonathan te helpen met zijn zoektocht.

Woensdag 27 september  2023

Nina is verbijsterd door een onverwacht voorstel van Bing. Ludo voelt zich gedwongen om op Dolly te passen. Julian keert terug uit Duitsland en probeert zich groot te houden. Linda is verbijsterd als ze ziet wat de baron haar cadeau heeft gedaan.

Donderdag 28 september 2023

Henk installeert zich in de hoop dat Margriet op komt dagen. Julian voelt zich ongemakkelijk als Ludo en Janine hem uitnodigen voor het barbecueën van het zwijn. Bing probeert Manu gerust te stellen als hij overstuur raakt door zijn gesprek met Nina over Monica.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]