Gtst spoilers van maandag 23 januari tot donderdag 26 januari 2023

Gtst spoilers van maandag 23 januari tot donderdag 26 januari 2023

Gtst spoilers van maandag 23 januari tot donderdag 26 januari 2023 | Een week vol advies, confrontaties en nieuws in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 23 januari tot donderdag 26 januari 2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 23 januari 2023

Merel en Steef adviseren Demi over de situatie met Pim. Ludo reageert niet op het nieuws, ook niet wanneer in het Spectrum een krantenartikel verschijnt over de angstcultuur binnen de bedrijven van Ludo.

Dinsdag 24 januari 2023

Laura probeert Henk zover te krijgen dat hij verder op onderzoek uitgaat, maar Henk is bang dat hij geconfronteerd wordt door het verleden. Saskia krijg slecht nieuws, hierdoor wordt het welkomstfeestje verpest.

Woensdag 25 januari 2023

Bing en Nina laten zich niet meer onder druk zetten door de zwijgende Nola . Janine laat zich ompraten door Stefano, ze gaat zelf de uitzending van in de Roos over angstcultuur presenteren. Ludo weigert om als gast aan te schuiven, daarom vraagt Janine of Stefano als gast wil aanschuiven.

Donderdag 26 januari 2023

Linda wil duidelijkheid van Luuk. Demi voelt zich iets beter en krijgt bezoek van Marwan. Ludo voelt zich steeds onveiliger dit omdat hij nog geen spoor van zijn vijanden heeft gevonden. Janine geeft hem het advies om te gaan sporten.

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken