Press ESC to close

GTST spoilers van maandag 20 november tot donderdag 23 november 2023

GTST spoilers van maandag 20 november tot donderdag 23 november 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 13 tot donderdag 16 november  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 20 november 2023

Stefano weet niet wat hij met Merel aan moet, als zij hem niet serieus lijkt te nemen. Linda helpt bij de zoektocht naar een kantoor voor Janines nieuwe bedrijf. Henk signaleert iets vreemds aan het gedrag van Laura, maar hij parkeert het even omdat hij met zijn hoofd bij Jonathan zit die hij maar niet kan bereiken.

Dinsdag 21 november 2023

Janine besluit in gesprek te gaan met Frank en komt hierdoor achter de waarheid. Ludo hoort dat het proces van Margriet aanstaande is. Bing raakt gealarmeerd als Elisa hem vertelt dat er verdachte zaken zijn waargenomen. Kaan wil van Bing weten hoe ver hij is met het uitbreiden van het criminele netwerk.

Woensdag 22 november 2023

Julian troost Steef. Mats schrikt als Merel hem om zijn hulp vraagt en gaat er als een speer vandoor. Stefano gaat twijfelen door de oprechte reactie van Elisa. Bings interesse wordt gewekt als hij ziet dat Wies en Kaan ruzie hebben.

GTST spoiler van maandag 10 april 2023Donderdag 23 november 2023

Mats durft niet tevoorschijn te komen uit zijn verstopplek. Saskia heeft het zwaar als ze Henk en Laura het nieuws vertelt. Bing en Luuk bedenken een plan om Wies aan hun kant te krijgen. Merel is overdonderd door Stefano’s vraag.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]