Gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 November

Gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 November

Gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 november 2020 | Een week vol ongemakkelijke momenten, oplichting en misplaatste positiviteit in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 november 2020 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers maandag 2 november 2020Maandag 2 november 2020

Steef en Merel proberen Laura en Henk te koppelen. Daan voelt zich een loser en reageert zich af op zijn omgeving. Helaas zorgt dat voor extra frictie. Rik en Shanti krijgen ruzie over Billy. Ziet Richard dat hij genept wordt of heeft hij het niet door?

Gtst spoilers dinsdag 3 november 2020Dinsdag 3 november 2020

Henks date met Laura wordt erg ongemakkelijk. Bing probeert uit alle macht positief te blijven, maar dat blijkt knap lastig. Amir vindt dat Judith weg moet uit huize Bouwhuis. Saskia hoopt dat ze kan voldoen aan de verwachtingen van Shanti. Daan veroorzaakt nog meer ellende.

gtst spoilers woensdag 4 november 2020Woensdag 4 november 2020

Daan praat zijn gedrag goed, maar Tiffy prikt daar doorheen. Amir voelt de noodzaak om vluchtelingen te helpen en wil zo snel mogelijk aan de slag. Judith probeert een wit voetje te halen bij Anton. Richards gedrag komt hem duur te staan.

Gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 NovemberDonderdag 5 november 2020

Verschijnt zo snel mogelijk!

Vrijdag 6 november 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken