Press ESC to close

GTST spoilers van maandag 16 oktober tot donderdag 19 oktober 2023

GTST spoilers van maandag 16 oktober tot donderdag 19 oktober 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 9 tot donderdag 12 oktober  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoiler van dinsdag 23 mei 2023Maandag 16 oktober 2023

Julian kan het niet over zijn hart verkrijgen om Stefano’s verzoek af te wijzen. Linda bekent alles aan Bing, die direct naar de politie wil stappen. Nina is verbijsterd door Monica’s mededeling. Ludo informeert bij Jonathan naar zijn ambities.

Dinsdag 17 oktober 2023

Julian raakt verontrust als Merel hem vraagt zo snel mogelijk naar de familie Sanders te komen. Henk probeert Jonathan te laten inzien dat hij zich niet moet in laten palmen door Ludo. Laura probeert zich te herpakken door haar hobby weer op te pakken.

Woensdag 18 oktober 2023

Nina en Bing maken zich zorgen om Manu. Rik vertelt Julian in vertrouwen dat Mats dakloos is en gaat op zoek naar meer informatie over zijn achtergrond. Steef raakt in de stress: gaat zijn geheim uitkomen?

GTST spoilers van woensdag 10 mei 2023Donderdag 19 oktober 2023

Luuk reageert heftig op een onschuldige situatie. Henk en Janine proberen Laura op te vrolijken. Stefano heeft belangrijke onderzoeken in het ziekenhuis en stuurt Ludo en Janine weg als blijkt dat ze van plan zijn de hele dag bij hem te blijven. Mats voelt zich eenzaam.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]