Gtst spoilers van maandag 15 tot vrijdag 19 november 2021 – GTSTspoilers.com

Gtst spoilers van maandag 15 tot vrijdag 19 november 2021

Gtst spoilers van maandag 15 tot vrijdag 19 november 2021 | Een week vol gevoelens, liefde en vertrouwen in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 15 tot vrijdag 19 november 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoiler van maandag 15 novemberMaandag 15 november 2021

Zal Billy toe durven geven aan haar gevoelens voor Richard? Julian wil niet dat Steef het contract tekent voor het gameteam. Saskia gaat met Roman naar een meerdaags congres. Kan ze zijn charmes weerstaan?

Gtst spoiler van dinsdag 16 novemberDinsdag 16 november 2021

Henk geeft Merel liefdesadvies. Steef werkt een plan uit om zijn ouders te overtuigen. Janine vindt het lastig dat Lydia weer komt werken en Daan gaat opzoek naar belastende informatie over Ludo en Richard.

Gtst spoiler van woensdag 17 novemberWoensdag 17 november 2021

Weet Daan Lydia te overtuigen? Merel is aan het daten. Anton ziet op tegen de afspraak met de seksuoloog. Durft Saskia Shanti in vertrouwen te nemen over haar gevoelens voor Roman?

Gtst spoiler van donderdag 18 novemberDonderdag 18 november 2021

Merel probeert Demi te overtuigen om Marwan uit haar hoofd te zetten. Daan schrikt als Janine opeens vragen gaat stellen aan Lydia. Anton en Linda bespreken het advies van de seksuoloog. Shanti wordt door Pieter uitgenodigd voor een drankje.

Vrijdag 19 november 2021

Er is geen aflevering op vrijdag 19 november.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken