Gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 juni 2021

Gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 juni 2021

Gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 juni 2021 | Een week vol wisselende emoties, herboren liefde en een openhartig gesprek in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 juni 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 14Maandag 14 juni 2021

Terwijl Rik en Shanti nader tot elkaar komen, probeert Billy haar liefdesverdriet weg te drinken. Dit lijk een goed idee, maar pakt heel anders uit. Na een ogenschijnlijk openhartig gesprek lijkt de liefde tussen Indra en Richard weer op te laaien.

GTST spoilders dinsdag 15 juniDinsdag 15 juni 2021

Demi probeert Merels spanning voor de examenuitslag weg te nemen, maar slaagt daar niet helemaal in. Nina stelt voor een paar maanden naar het buitenland te gaan. Wanneer Marwan een date verkiest boven de buurtsuper, komt zijn relatie met Ilyas op scherp te staan.

GTST spoilers woensdag 16 juni 2021Woensdag 16 juni 2021

Als Janine probeert om nader tot Billy te komen, eindigt hun gesprek in een heftige woordenwissel. Demi raakt geëmotioneerd wanneer ze met Henk door een oud fotoalbum bladert.

GTST spoilers donderdag 17 juni 2021Donderdag 17 juni 2021

Merel wordt verrast met een surpriseparty. Demi realiseert zich steeds meer dat ze Tom mist. Janine probeert Ludo te overtuigen dat haar wraak op Billy en Richard uit liefde voor hem was.

Vrijdag 18 juni 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken