Gtst spoilers van maandag 12 tot vrijdag 16 april 2021

Gtst spoilers van maandag 12 tot vrijdag 16 april 2021 | Een week vol ongewenste gebeurtenissen en zorgen in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 29 maart tot vrijdag 2 april 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 12 april 2021

Demi zoekt bevestiging bij Marwan, want dat heeft ze nodig. Bings gezin neemt hem werk uit handen, zodat hij kan trainen. Henk denkt dat hij fit genoeg is voor de Meerdijkloop. Laura probeert Linda ervan te overtuigen dat ze niet verliefd is op Henk. Of ze het gelooft is een ander verhaal.

Dinsdag 13 april 2021

JoJo pusht Bing om naar de dokter te gaan. Ookal wilt Bing dat liever niet. Ilyas baalt van Marwans gedrag. Ludo doet een poging om paard te rijden. Janine stoomt Indra klaar voor haar sollicitatiegesprek.

Woensdag 14 april 2021

Billy reageert de stress om haar trouwjurk af op Shanti. Dit vindt Shanti niet zo leuk. Daan stort zich op het stappenplan van de AA. Janine is bang dat Indra het verpest. Ludo kan de drukte van zijn kleinkinderen niet aan. Hij wilt rust van de kinderen.

 

Donderdag 15 april 2021

Half Meerdijk doet mee aan de Meerdijkloop. Bing verbijt zijn pijn. Linda komt op een idee, maar Anton ziet er niks in. Janine vreest dat Ludo een gevaar voor zichzelf is en daar moet wat tegen gedaan worden.

Vrijdag 16 april 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken