Noud komt beneden en ziet een b..." />
GTST gemist weeksamenvatting

GTST gemist, weeksamenvatting

Noud komt beneden en ziet een briefje van Nico liggen dat hij zich terug trekt. Sjoerd en Aysen proberen Noud duidelijk te maken dat er ergens ook een grens ligt. Janine probeert zich er uit te praten, maar Rik trapt er niet in. Job en Anna hebben weer een nieuw plannetje bedacht. Ludo probeert Malena uit te leggen hoe hij over de situatie denkt, maar Malena legt ook heel duidelijk haar kant van het verhaal uit. Janine praat met Linda als vriendin omdat ze even niet meer weet wat ze moet doen. Noud kan Nico niet vinden, maar loopt wel zijn dochter weer tegen het lijf bij de universiteit, samen hebben ze een gesprek waarin Noud meer van het verleden van Nico komt te weten.

Sam verteld met volle trots dat ze vooruit gaat met de fysiotherapie. Noud heeft nog een gesprek met de dochter van Nico. Hij verteld bijvoorbeeld dat Nico heel vaak achter de boom staat bij de universiteit, wat zal die informatie met haar doen? Anna weet niet wat ze aan moet doen, voor een  afspraak in de Rozeboom. En ze geeft duidelijk aan, aan job, waar haar grenzen liggen. Malena en Ludo maken het goed, maar met een voorwaarde. Rover verteld aan Sam welke droom hij steeds heeft, Sam maakt zich grote zorgen.

Bing weet niet meer wat hij nou wel goed doet in de ogen van Nina, hij geeft dit duidelijk aan, wat vervolgens op een ruzie uitloopt. Job luistert naar wat Anna tegen hem zegt. Rikki zegt lieve woorden tegen Thijs, terwijl Thijs er omheen draait. Janine krijgt van Nina te horen dat Malena en Ludo aan het daten zijn. Janine reageert hier impulsief op en wil er alles aan doen om haar relatie met Rik te versterken. Nina had misschien beter haar stres niet op andere moeten africhten, want het zorgt voor grote problemen.

Nina is overstuur en weet even niet  meer hoe ze het moet aanpakken. Ludo en Malena zetten hun plan voort. Sam zegt harde woorden tegen Rover, waarna hij met Rik mee gaat om even al het stoom van zich af te blazen. Anna probeert Nina te helpen beseffen dat ze niet helemaal realistisch bezig is. Nina maakt het met hulp van Anna goed met Bing. Malena en Ludo leren elkaar beter kennen. Rover zet een masker op richting Sam en Rik en doet iets wat niet verder uit de hand moet lopen.

Rover heeft iets achter te houden en het gaat niet helemaal de goede kant op met hem wanneer hij weer even alleen thuis is. Anton gaat weg voor zijn werk. Sam krijgt een telefoontje die veel emoties op roepen, gelukkig komen Linda en Anton binnen om haar te helpen. Noud is druk opzoek naar Nico. Sjoerd is het niet eens met de beslissing van Rikki. Rover krijgt zieke bezoek van zijn baas. Thijs en Job gaan samen racen om een circuit om elkaar beter te leren kennen. Job, Sam, Anna, Rover en Sjoerd krijgen een sms’je met de tekst; “Ik ken jullie geheim!”

Geef een reactie