Rover en Sam vertellen ..." />
GTST Gemist weeksamenvatting

GTST gemist weeksamenvatting week 44

Rover en Sam vertellen samen aan Linda het hele verhaal over Sacha. Ook Sjoerd moet zijn verhaal kwijt en verteld het verhaal aan Noud.  Als Noud en Lidna weten wat er gebeurd is besluiten ook zij om het geheim te houden om meer problemen te veroorzaken dan die er al zijn. Anna heeft moeite om de drank te laten staan. Noud wil met de andere vier praten om hun eventueel hun schuldgevoel we te kunnen praten, maar Sjoerd wil niet dat hij dit doet. Anna wordt ontslagen wanneer ze dronken aan het werk is bij Box. Ze realiseert zelf ook dat dit niet de oplossing is en gaat een tijdje in de rozenboom logeren om het wat rustiger aan te kunnen doen.

Thijs probeert plannen te maken om ‘de vijf’ de waarheid te laten spreken. Rover ligt nog steeds in het ziekenhuis en moet tegenover een psychiater bewijzen dat het goed genoeg met hem gaat om naar huis te kunnen. Alleen is dit niet een psychiater van het ziekenhuis, maar is dit iemand die Thijs heeft ingehuurd om Rover de waarheid te laten spreken terwijl de psychiater het gesprek opneemt. Rover verteld gelukkig niet over het ongeluk dus het geheim is nog even geheim. Anna is bang wanneer ze zelfs op haar hotelkamer wordt bedreigt. Anton merkt op dat Linda anders doet dan anders. Thijs confronteert Anna met de waarheid en wil dat ze het hele verhaal verteld. Aysen ziet Job flirten met een ander en als ze aan hem vraagt waardoor de relatie tussen hem en Anna zo slecht gaat, biecht hij het geheim op. Thijs ziet de brandwond op de arm van Anna. Anna wordt onder druk gezet. Al met al komt toch alles naar buiten…

 

Nina probeert haar relatie te redden, ze wil Bing uitleggen wat er precies tussen haar en Noud is gebeurd, maar Bing vertrouwt Nina niet meer en wil gaan scheiden. Hij vindt dat Nina niet naar hem luistert. Maar het is hem allemaal nogal veel en hij kan zijn emoties niet goed onder controle houden. In de Koning deelt hij een flinke klap uit wat later een van Ludo’s samenwerkingen blijkt te zijn. Noud wil graag Nina helpen.

 

Benieuwd hoe het afloopt lees dan volgende week weer de weeksamenvatting..

Geef een reactie