GTST Gemist weeksamenvatting

GTST Gemist weeksamenvatting week 43

Anna krijgt een groot pakket in Box. Ze is helemaal alleen met Thijs en onder druk van hem maakt ze het open. Er zit een rouwkrans in met daarop een tekst die te maken heeft met de dood van Sacha. Gelukkig komt dan snel Job binnen, hij neemt haar mee naar huis. Als Thijs thuiskomt is hij weer boos en verzint hij een smoes om niet met Rikki iets gezelligs te hoeven doen. Noud merkt dat Sjoerd hem ontloopt en vraagt het aan Sjoerd zelf. Sjoerd wordt boos en krijgt een telefoontje. Een goed moment voor hem om het huis te verlaten. Anna en Job spreken samen met Thijs iets af in Box, bij het gesprek in Box plaatst Thijs stiekem een microfoontje op het jasje van Anna. Op deze manier kan hij de gesprekken die ‘de vijf’ met elkaar voeren afluisteren. De vijf spreken af  om te overleggen wat hun volgende stappen zijn, dan ziet Sjoerd ineens dat er een microfoon op het jasje van Anna zit. Zo snel als hij kan maakt hij het kapot. Hierdoor heeft Thijs problemen met zijn plan, wat ervoor zorgt dat hij zijn gevoelens moeilijk kan onderdrukken. Als Thijs later deze week weer een smoesje bedenkt voor Rikki, vraagt Rikki duidelijk naar wat er aan de hand is met hem. Hij antwoord na lang zeuren dat hij inderdaad bezig is om uit te zoeken wie er achter de dood van zijn zusje zit. Dit zag Rikki niet aankomen. Sam en Rover gaan samen in de woonkamer slapen in de hoop dat dat de gevoelens van allebij een beetje verzacht.  Maar de volgende dag gaat het helemaal mis en raakt Rover bij het verwonden van zichzelf een slagader, hij moet met spoed naar het ziekenhuis. Sam raakt in paniek en Linda voelt zic schuldig, ze had dit als moeder toch kunnen voorkomen? Dan kan Sam  het niet meer geheim houden tegenover haar moeder en verteld over het geheim.

De relatie tussen Janine en Rik is over. Waarna Janine een aanbod kreeg om in New York te komen werken. Als ze dit plan voorstelt aan Nina, reageert Nina boos en is ze het er niet mee eens dat haar moeder naar New York wil gaan verhuizen. Malena stelt aan Ludo voor dat ze eventueel iets kan betekenen voor ‘La Nina’. Dit doet ze omdat ze door heeft dat haar plan anders helemaal verkeerd uitpakt, wanneer Ludo en Janine weer bij elkaar komen. Zodra Ludo hoort over Janine gaat hij, inderdaad wat Malena al vermoedde, naar het vliegveld om Janine tegen te houden in haar reis naar New York.

Bing verschijnt op een verkeerd moment bij Nina op kantoor. Noud en Nina hadden namelijk op dat moment afgesproken in het kantoor van Nina. Bing is boos en voelt zich aan de kant gezet door Nina. Toch pakken Noud en Nina hun vriendschap weer op.

Geef een reactie