Thijs maakt Job duideli..." />
GTST Gemist weeksamenvatting

GTST gemist Weeksamenvatting week 41

Thijs maakt Job duidelijk dat hij net zo lang doorgaat tot hij weet wat er met Sacha is gebeurt. Sjoerd, Job, Anna en Rover spreken af bij Sam om te beslissen want ze gaan doen met het sms’je en wat hun volgende stappen zijn om hun geheim geheim te houden. Sjoerd besluit te gaan stemmen, op een andere manier zullen ze er niet uitkomen, het merendeel stemt om niet te gaan. Thijs blijkt achter de sms’jes te zitten en doet een slim zetten om de politie erbuiten te houden. Thijs zijn plan lijkt te mislukken, want van “de vijf” is er niemand naar de loods gegaan. Sam wil heel graag even naar buiten en als Linda niet meewerkt, dan gaat ze alleen. Maar ze komt precies op het moment terug dat Rover en de rest een sms’je krijgen met “de volgende keer spreek ik jullie alle vijf  in plaats van een iemand”. Anna krijgt Job niet te pakken en is juist Bang dat hij naar de loods is gegaan. Sjoerd krijgt een idee over hoe het sms’je verstuurd is en hij heeft gelijk. Er is inderdaad niemand naar de loods gegaan, maar Thijs heeft wel dit sms’je gestuurd op ruzie te creëren binnen de groep. Job zijn telefoon wordt gestolen daar een vrouw die voor Thijs werkt, hierdoor heeft Thijs een aantal gegevens van Job, wat de voor problemen kan zorgen tussen “de vijf”.

Janine en Rik gaan samen wonen bij Rik thuis en omdat Janine het moeilijk vind om haar plekje te vinden bij Rik, haalt Rik wat ouder spullen van haar in huis. Rikki vangt een gesprek op van Janine en maakt zich zorgen om haar vader. Waarop Rik samen met Janine uitlegt dat dat niet nodig is en ze het gewoon heel graag willen proberen en dat dit hun nu gelukkig maakt.

Noud is voor de zoveelste keer opzoek naar Nico de zwerver en zijn plan lijkt even te lukken als hij Nico en zijn dochter in dezelfde ruimte krijgt. Maar Nico is zenuwachtig en zegt de verkeerde woorden, waardoor zijn dochter boos weg loopt. Noud gaat weer opzoek naar Nico en valt lelijk over een stoeprandje. Laura wil dat Noud weer foto’s laat maken in het ziekenhuis, maar Noud wil dit niet, dan haalt ze medicijnen bij de apotheek in de hoop dat hij zo min mogelijk pijn heeft.

Job huurt een escortmeisje in, maar gelukkig beseft hij net op tijd waar hij mee bezig is en dat het zijn relatie kan gaan kosten.

Sam krijgt een berichtje dat de fysio niet door gaat, hier baalt ze ontzettend van want hierdoor kan ze weer een week niet trainen. Gelukkig is daar Linda die haar helpt toch de training te doen samen met haar.

Nina oefent haar tekst voor haar kledingpresentatie als Bing binnen komt. Samen maken ze er een gezellige middag van. Anna is de model van Nina en pakt, bij een impulsieve reactie, een van de kledingstukken voor een gala, op de avond voor de presentatie. Als er rode wijn overheen valt beseft ze pas wat er is gebeurd en dat ze die jurk nooit had mogen pakken. Als Nina de volgende ochtend ontdekt dat haar jurk weg is, wordt ze boos en gestrest, snel maakt ze een van de jurken af die ze eigenlijk niet wilde gebruiken voor de presentatie. Anna meldt zich ziek in de hoop dat ze haar problemen kan ontlopen, maar dat accepteert Rikki niet die er die avond ervoor bij was toen het gebeurde. Ze dwingt Anna toch naar Nina te gaan er eerlijk uit te leggen wat er is gebeurd voordat zij het doet.  Uiteindelijk haalt Nina alsnog de opdracht binnen.

Malena en Ludo hebben het samen naar hun zin, maar Malena komt er ook achter dat Ludo nog gevoelens heeft voor Janine. Na een goed gesprek besluiten Ludo en Malena om het toch te gaan proberen.

Rover heeft een gesprek met Sjoerd over zijn gedrag en zijn emoties, maar ondanks het gesprek gaat het niet goed met Rover en verwond hij zichzelf, Linda Komt hierachter nadat ze bloed in de gootsteen vindt.

Geef een reactie