GTST gemist

GTST gemist 7 t/m 13 november

Bekijk en lees hier alles wat er in de week van 7 t/m 13 november is gebeurd in Goede tijden Slechte tijden..

maandag:
Noud en Nina hebben een gesprek in Box over haar relatie, ondertussen luistert Bing ze stiekem af. Job verteld het hele verhaal aan Aysen en Anna verteld het gehele verhaal aan Thijs die haar onder druk zet. Maar Thijs geloofd Anna’s versie van het verhaal niet, hij denkt dat ze Sacha met opzet hebben vermoord. Rik zegt wijze woorden tegen Bing over zijn relatie met Nina. Nina heeft last van verdriet. Job en Anna vertellen elkaar eerlijk hun kant van de ruzie. Aysen confronteert Sjoerd met de waarheid, Thijs onderneemt actie.

dinsdag:

Anton vangt een gesprek van Linda en Rover op. Sam gaat naar Box om indruk te maken op de nieuwe leidinggevende,  ze gaat zelfs door Box lopen om nog meer indruk te maken. Thijs verteld Rikki over zijn onderzoek en de politie. Anna wil zo graag in de toekomst kijken, zodat ze weet hoe dit afloopt. Job verteld aan zijn vader dat hij betrokken is bij de dood van Sacha. Rover wil niet liegen tegen Anton en verteld het hele verhaal met hulp van Anna die binnen komt vallen. Rikki begrijpt even niet wat er allemaal op haar afkomt. De recherche doet zijn werk.

woensdag:

Bing vertelt Nina dat hij het nog een keer wil proberen. Anton is boos dat Linda niks tegen hem heeft gezegd. Sjoerd, Job, Anna, Sam en Rover moeten alle vijf hun eigen verhaal vertellen aan de politie, maar de politie twijfelt aan hun verhalen. Bing vertelt zijn kan van de ruzie tussen hem en Nina, na zijn kant van de ruzie vertelt Nina wat zij voelt. Malena moet ineens huilen, Janine probeert haar te troosten en gaat met haar praten. Anton regelt via Ludo een advocaat voor Sjoerd en Anna. Anton zegt harde woorden tegen Linda. De vijf moeten op het politie bureau blijven.

Donderdag:

Thijs moet ook naar het politiebureau komen, i.v.m. het bedreigen van Sjoerd, Job, Anna, Sam en Rover. Nina krijgt lichte stres als ze een telefoontje ontvangt. Anton is woedend op Lina en praat erover met Ludo. Rikki praat met Rik over haar eigen broer en ex, maar ze gelooft toch Thijs. Thijs zit in de problemen. Malena helpt Nina met de opdracht die ze zo snel mogelijk af moet hebben. Ludo zegt wijze woorden tegen Anton. Laura zegt dat ze het eens is met de reactie van Anton, dit komt hard aan bij Linda. Rikki is boos op haar vader.

vrijdag:

Sjoerd, Job, Anna, Rover en Sam mogen naar huis. Aysen is op non-actief gesteld. Thijs is boos als hij hoort dat ‘de vijf’ weer thuis zijn.  Laura denkt dat Noud het nieuws nog  niet weet  en wil het hem uitleggen, maar Noud stopt haar en verteld dat hij het al weet en achter hen staat. Laura begrijpt zijn keuze hierin niet. Sam moet aan Olivier vertellen waarom ze een nacht in de cel heeft gezeten. Hij biedt Sam aan om haar naar haar huis te brengen. Aysen zet Sjoerd het huis uit. Rikki wil Thijs opvrolijken, maar dan belt Job. Thijs besluit het onderzoek niet meer af te wachten en gaat van huis weg met een pistool in zijn achterzak…..

Geef een reactie