GTST gemist

 • Afl. 6803
  Janine is verbaasd als Ludo een afspraak blijkt te hebben met Jonathan. Hij is namelijk van plan om Jonathan een nieuwe casus te geven. Bing laat zich door Kaan geruststellen: de politie heeft niets vreemds kunnen vinden op de bewakingsbeelden. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-10-12 Laatst uitgezonden op : 2023-10-12
 • Afl. 6803
  Janine is verbaasd als Ludo een afspraak blijkt te hebben met Jonathan. Hij is namelijk van plan om Jonathan een nieuwe casus te geven. Bing laat zich door Kaan geruststellen: de politie heeft niets vreemds kunnen vinden op de bewakingsbeelden.
 • Afl. 6802
  Nina trekt fel van leer tegen Monica. Nola is hier getuige van en roept haar ouders tot orde. Stefano krijgt heftige herbelevingen als hij de foto’s van het ongeluk ziet. Steef voelt zich vernederd als zijn nieuwe vrienden hem voor nerd uitmaken. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-10-11 Laatst uitgezonden op : 2023-10-11
 • Afl. 6802
  Nina trekt fel van leer tegen Monica. Nola is hier getuige van en roept haar ouders tot orde. Stefano krijgt heftige herbelevingen als hij de foto’s van het ongeluk ziet. Steef voelt zich vernederd als zijn nieuwe vrienden hem voor nerd uitmaken.
 • Afl. 6801
  Linda wijst Luuks aanbod om haar te helpen af. Merel is teleurgesteld als Stefano niet mee wil naar de bijeenkomst die ze samen met Laura in De Koning heeft georganiseerd. Jonathan ziet haar teleurstelling. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-10-10 Laatst uitgezonden op : 2023-10-10
 • Afl. 6801
  Linda wijst Luuks aanbod om haar te helpen af. Merel is teleurgesteld als Stefano niet mee wil naar de bijeenkomst die ze samen met Laura in De Koning heeft georganiseerd. Jonathan ziet haar teleurstelling.
 • Afl. 6800
  Linda verbergt voor Luuk dat ze plotseling veel contant geld heeft. Henk laat zich door Laura overhalen om te bemiddelen tussen Merel en Jonathan. Julian vindt dat Steef te veel geld uitgeeft, maar Steef ziet dat anders. Rik merkt dat Mats het moeilijk heeft. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-10-09 Laatst uitgezonden op : 2023-10-09
 • Afl. 6800
  Linda verbergt voor Luuk dat ze plotseling veel contant geld heeft. Henk laat zich door Laura overhalen om te bemiddelen tussen Merel en Jonathan. Julian vindt dat Steef te veel geld uitgeeft, maar Steef ziet dat anders. Rik merkt dat Mats het moeilijk heeft.
 • Afl. 6799
  Bing schrikt door een bericht dat hij van rechercheur Van Leeuwen krijgt en besluit mee te werken aan het onderzoek. Laura probeert Julian milder te stemmen wat betreft Margriet en Jonathan. Luuk en Janine denken dat Laura haar eigen boosheid aan het onderdrukken is en nemen haar mee. Wat zijn ze van plan? Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-10-05 Laatst uitgezonden op : 2023-10-05
 • Afl. 6799
  Bing schrikt door een bericht dat hij van rechercheur Van Leeuwen krijgt en besluit mee te werken aan het onderzoek. Laura probeert Julian milder te stemmen wat betreft Margriet en Jonathan. Luuk en Janine denken dat Laura haar eigen boosheid aan het onderdrukken is en nemen haar mee. Wat zijn ze van plan?
 • Afl. 6798
  Nina schrikt als ze hoort dat de ruzie tussen Monica en Bing hoog is opgelopen. Stefano voelt zich machteloos. Hij is blij als Linda hem om advies komt vragen wat betreft de oplichting. Merel mag de auto van Elisa lenen om over haar rijangst heen te komen. Als het haar in haar eentje niet lukt, vraagt ze Julian om hulp. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-10-04 Laatst uitgezonden op : 2023-10-04
 • Afl. 6798
  Nina schrikt als ze hoort dat de ruzie tussen Monica en Bing hoog is opgelopen. Stefano voelt zich machteloos. Hij is blij als Linda hem om advies komt vragen wat betreft de oplichting. Merel mag de auto van Elisa lenen om over haar rijangst heen te komen. Als het haar in haar eentje niet lukt, vraagt ze Julian om hulp.
 • Afl. 6797
  Merel schrikt als Alex haar erop wijst dat ze nooit de informatie uit het politiedossier had mogen delen met derden. Henk is even klaar met Jonathan. Het gesprek dat Bing probeert te voeren, dreigt uit de hand te gaan lopen. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-10-03 Laatst uitgezonden op : 2023-10-03
 • Afl. 6797
  Merel schrikt als Alex haar erop wijst dat ze nooit de informatie uit het politiedossier had mogen delen met derden. Henk is even klaar met Jonathan. Het gesprek dat Bing probeert te voeren, dreigt uit de hand te gaan lopen.
 • Afl. 6796
  Merel verbaast Ludo en verklaart waarom ze afwezig was. Laura is geschokt door het nieuws van Henk en Jonathan. Rik probeert Mats voor zich te winnen, maar heeft niet door dat hij hiermee juist wantrouwen wekt. Linda is opgelucht. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-10-02 Laatst uitgezonden op : 2023-10-02

GTST GEMIST snel terug kijken?

Dan wordt het snel terug kijken natuurlijk.
Wij hebben deze GTST gemist pagina speciaal gemaakt voor de mensen die helaas de laatste aflevering niet konden meekijken. Achterblijven bij de nieuwe aflevering van GTST is natuurlijk ook niet echt een optie. Vandaar, tot 5 dagen, terug kijken van de afleveringen.

Het kan zijn dat je moet inloggen om de GTST gemist afleveringen te kunnen bekijken. Maar om Goede tijden Gemist te kunnen kijken, moet je soms gewoon wat doen.

GTST missen hoeft dus niet meer met de categorie pagina. Na het lanceren van de uitzending staat de aflevering binnen 1 uur voor je klaar. Dat is wel zo makkelijk. Tevens delen wij dit op onze gtstlive facebook pagina om extra snel te uitzending te kunnen bekijken.

Succes en veel plezier met het bekijken van deze GTST gemist.

Goed om te weten!. like onze pagina en krijg dagelijkse de updates, bonussen en extras direct op je facebookwall.

Moet je inloggen om te kunnen kijken?

Ja, dit maakt het niet altijd even makkelijk. Dat begrijpen we! We zijn nog wel aan het kijken of er andere mogelijkheden zijn. Maar voor nu… Even inloggen dus.

Plaatsen jullie ook GTST gemist in het weekend?

Nee, dit doen wij uiteraard niet omdat er ook geen afleveringen in het weekend getoond worden. ( Tenminste geen nieuwe )

Wanneer plaatsen we GTST gemist afleveringen?

Wij plaatsen rond 21:00 savonds, dus net nadat de aflevering is afgelopen een GTST gemist voor je online.

Hoe kan je GTST gemist terug kijken?

Heel vervelend als je een aflevering van je favorieten serie een keer hebt moeten missen. Echter geen probleem, wij zetten dagelijks de een GTST gemist versie online voor je.

Waarom gtst gemist kijken?

 1. Een van de beste dingen van soapseries is dat ze een beetje escapisme bieden. Ze nemen ons weg van ons dagelijks leven en in een wereld van drama, romantiek en intriges.
 2. GTST is een van de langstlopende soapseries ter wereld en het is gemakkelijk in te zien waarom het zo populair is. De verhaallijnen zijn altijd aangrijpend en de cast zit vol met getalenteerde acteurs die de personages tot leven brengen.
 3. Als je op zoek bent naar een beetje licht entertainment, dan is GTST zeker het kijken waard. Het is leuk, opwindend en verslavend – perfect voor die dagen dat je even weg wilt van de realiteit.

Wanneer GTST gemist kijken?

Sinds het begin in 1990 is de Nederlandse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) een belangrijk onderdeel van de Nederlandse cultuur. De show wordt elke dag van de week uitgezonden en trekt doorgaans meer dan twee miljoen kijkers per aflevering. Op 9 januari 2017 zond GTST echter een herhaling uit in plaats van een nieuwe aflevering vanwege een voetbalwedstrijd die tegelijkertijd op commerciële televisie werd uitgezonden. Dit was de eerste keer sinds 1990 dat GTST een aflevering miste.

Terwijl sommige fans teleurgesteld waren dat ze hun dagelijkse dosis van de show niet konden opvangen, gingen anderen naar sociale media om hun vreugde te uiten over het feit dat ze de wedstrijd konden bekijken zonder zich zorgen te hoeven maken over spoilers. Sommigen maakten zelfs grapjes over hoe ze nu eindelijk vooruit konden komen in hun GTST-kijkschema.

Waar Goede tijden slechte tijden gemist kijken?

Er zijn veel manieren om naar je favoriete Nederlandse soap, GTST, te kijken. Je kunt het live bekijken op RTL 4, of je kunt het online bekijken. Als je het online wilt bekijken, zijn er een paar verschillende manieren om dat te doen. Je kunt naar de website van RTL gaan en op die manier live meekijken. Of ga naar de Videoland-website en bekijk afleveringen van afgelopen seizoenen.