GTST gemist

 • Afl. 6792
  Henk schrikt als hij een flashback krijgt van Margriet in de auto tijdens het ongeluk en verbergt dit voor Laura. Julian twijfelt als Steef vindt dat hij best een paar dagen alleen De Koning. Rik is verbaasd als Mats allerlei voorwaarden stelt aan zijn gastvrijheid, maar gaat akkoord. Merel wil dat Margriet zichzelf aangeeft bij de politie. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-09-25 Laatst uitgezonden op : 2023-09-25
 • Afl. 6792
  Henk schrikt als hij een flashback krijgt van Margriet in de auto tijdens het ongeluk en verbergt dit voor Laura. Julian twijfelt als Steef vindt dat hij best een paar dagen alleen De Koning. Rik is verbaasd als Mats allerlei voorwaarden stelt aan zijn gastvrijheid, maar gaat akkoord. Merel wil dat Margriet zichzelf aangeeft bij de politie.
 • Afl. 6791
  Stefano houdt zich groot tegenover Merel, waardoor ze niet doorheeft dat hij een helse nacht heeft gehad. Mats heeft hulp nodig voor de verzorging van zijn wond maar vlucht weg als Luuk vragen begint te stellen. Rik gaat achter hem aan en is geschokt als hij de verblijfplaats van Mats vindt. Jonathan neemt Merel eindelijk serieus. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-09-21 Laatst uitgezonden op : 2023-09-21
 • Afl. 6791
  Stefano houdt zich groot tegenover Merel, waardoor ze niet doorheeft dat hij een helse nacht heeft gehad. Mats heeft hulp nodig voor de verzorging van zijn wond maar vlucht weg als Luuk vragen begint te stellen. Rik gaat achter hem aan en is geschokt als hij de verblijfplaats van Mats vindt. Jonathan neemt Merel eindelijk serieus.
 • Afl. 6790
  Merel laat het er niet bij zitten en gaat aan de slag met het door haar gestolen politiedossier over de kettingbotsing. Linda is blij als Luuk haar helpt, zodat ze met de baron naar Frankrijk kan om de bruiloft voor te bereiden. Janine en Ludo organiseren een romantisch diner voor Stefano. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-09-20 Laatst uitgezonden op : 2023-09-20
 • Afl. 6790
  Merel laat het er niet bij zitten en gaat aan de slag met het door haar gestolen politiedossier over de kettingbotsing. Linda is blij als Luuk haar helpt, zodat ze met de baron naar Frankrijk kan om de bruiloft voor te bereiden. Janine en Ludo organiseren een romantisch diner voor Stefano.
 • Afl. 6789
  Nina is blij als Bing haar laat merken dat hij trots is op hoe ze dealt met de situatie tussen haar en Monica. Julian reageert kribbig als Bing hem plaagt met Elisa. Steef wordt uitgenodigd voor een chique diner in de Rozenboom en doet zijn best om niet te laten merken dat hij zich niet op zijn gemak voelt. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-09-19 Laatst uitgezonden op : 2023-09-19
 • Afl. 6789
  Nina is blij als Bing haar laat merken dat hij trots is op hoe ze dealt met de situatie tussen haar en Monica. Julian reageert kribbig als Bing hem plaagt met Elisa. Steef wordt uitgenodigd voor een chique diner in de Rozenboom en doet zijn best om niet te laten merken dat hij zich niet op zijn gemak voelt.
 • Afl. 6787
  Monica voelt zich schuldig tegenover Nina en wil vertrekken. Ludo ziet hoe Merel haar best doet voor Stefano en hoe hij daarvan opleeft. Julian maakt zich zorgen over Steef. Merel kan zich niet neerleggen bij de conclusie over het ongeluk. Linda staat aan de start van een nieuwe carrière. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-09-14 Laatst uitgezonden op : 2023-09-14
 • Afl. 6788
  Merel voelt zich ongemakkelijk bij alles wat Ludo voor haar heeft geregeld. Stefano is vastberaden als Elisa hem zegt dat hij rustig aan moet doen en gaat fanatiek aan de slag met zijn herstel. Steef krijgt volop status van zijn dispuutgenoten als hij door een auto met chauffeur wordt gebracht. Bing, Julian en Rik hebben een poolavond. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-09-18 Laatst uitgezonden op : 2023-09-18
 • Afl. 6785
  Shanti wordt gebeld door een onbekend nummer en is stomverbaasd als ze hoort wie ze aan de lijn heeft. Linda raakt getriggerd als een rijke patiënt gaat trouwen. Julian zal De Koning tijdelijk moeten sluiten door de problemen met de fundering. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-09-12 Laatst uitgezonden op : 2023-09-12
 • Afl. 6786
  Manu is jarig. Nina doet enorm haar best om er een geweldige dag van te maken. Als Bing haar zegt dat ze aan het overcompenseren is, ontkent ze dat stellig. Shanti wil vertrekken. Henk is chagrijnig vanwege zijn geheugenverlies en Laura stuurt hem op pad met Dolly. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-09-13 Laatst uitgezonden op : 2023-09-13
 • Afl. 6788
  Merel voelt zich ongemakkelijk bij alles wat Ludo voor haar heeft geregeld. Stefano is vastberaden als Elisa hem zegt dat hij rustig aan moet doen en gaat fanatiek aan de slag met zijn herstel. Steef krijgt volop status van zijn dispuutgenoten als hij door een auto met chauffeur wordt gebracht. Bing, Julian en Rik hebben een poolavond.
 • Afl. 6787
  Monica voelt zich schuldig tegenover Nina en wil vertrekken. Ludo ziet hoe Merel haar best doet voor Stefano en hoe hij daarvan opleeft. Julian maakt zich zorgen over Steef. Merel kan zich niet neerleggen bij de conclusie over het ongeluk. Linda staat aan de start van een nieuwe carrière.
 • Afl. 6786
  Manu is jarig. Nina doet enorm haar best om er een geweldige dag van te maken. Als Bing haar zegt dat ze aan het overcompenseren is, ontkent ze dat stellig. Shanti wil vertrekken. Henk is chagrijnig vanwege zijn geheugenverlies en Laura stuurt hem op pad met Dolly.

GTST GEMIST snel terug kijken?

Dan wordt het snel terug kijken natuurlijk.
Wij hebben deze GTST gemist pagina speciaal gemaakt voor de mensen die helaas de laatste aflevering niet konden meekijken. Achterblijven bij de nieuwe aflevering van GTST is natuurlijk ook niet echt een optie. Vandaar, tot 5 dagen, terug kijken van de afleveringen.

Het kan zijn dat je moet inloggen om de GTST gemist afleveringen te kunnen bekijken. Maar om Goede tijden Gemist te kunnen kijken, moet je soms gewoon wat doen.

GTST missen hoeft dus niet meer met de categorie pagina. Na het lanceren van de uitzending staat de aflevering binnen 1 uur voor je klaar. Dat is wel zo makkelijk. Tevens delen wij dit op onze gtstlive facebook pagina om extra snel te uitzending te kunnen bekijken.

Succes en veel plezier met het bekijken van deze GTST gemist.

Goed om te weten!. like onze pagina en krijg dagelijkse de updates, bonussen en extras direct op je facebookwall.

Moet je inloggen om te kunnen kijken?

Ja, dit maakt het niet altijd even makkelijk. Dat begrijpen we! We zijn nog wel aan het kijken of er andere mogelijkheden zijn. Maar voor nu… Even inloggen dus.

Plaatsen jullie ook GTST gemist in het weekend?

Nee, dit doen wij uiteraard niet omdat er ook geen afleveringen in het weekend getoond worden. ( Tenminste geen nieuwe )

Wanneer plaatsen we GTST gemist afleveringen?

Wij plaatsen rond 21:00 savonds, dus net nadat de aflevering is afgelopen een GTST gemist voor je online.

Hoe kan je GTST gemist terug kijken?

Heel vervelend als je een aflevering van je favorieten serie een keer hebt moeten missen. Echter geen probleem, wij zetten dagelijks de een GTST gemist versie online voor je.

Waarom gtst gemist kijken?

 1. Een van de beste dingen van soapseries is dat ze een beetje escapisme bieden. Ze nemen ons weg van ons dagelijks leven en in een wereld van drama, romantiek en intriges.
 2. GTST is een van de langstlopende soapseries ter wereld en het is gemakkelijk in te zien waarom het zo populair is. De verhaallijnen zijn altijd aangrijpend en de cast zit vol met getalenteerde acteurs die de personages tot leven brengen.
 3. Als je op zoek bent naar een beetje licht entertainment, dan is GTST zeker het kijken waard. Het is leuk, opwindend en verslavend – perfect voor die dagen dat je even weg wilt van de realiteit.

Wanneer GTST gemist kijken?

Sinds het begin in 1990 is de Nederlandse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) een belangrijk onderdeel van de Nederlandse cultuur. De show wordt elke dag van de week uitgezonden en trekt doorgaans meer dan twee miljoen kijkers per aflevering. Op 9 januari 2017 zond GTST echter een herhaling uit in plaats van een nieuwe aflevering vanwege een voetbalwedstrijd die tegelijkertijd op commerciële televisie werd uitgezonden. Dit was de eerste keer sinds 1990 dat GTST een aflevering miste.

Terwijl sommige fans teleurgesteld waren dat ze hun dagelijkse dosis van de show niet konden opvangen, gingen anderen naar sociale media om hun vreugde te uiten over het feit dat ze de wedstrijd konden bekijken zonder zich zorgen te hoeven maken over spoilers. Sommigen maakten zelfs grapjes over hoe ze nu eindelijk vooruit konden komen in hun GTST-kijkschema.

Waar Goede tijden slechte tijden gemist kijken?

Er zijn veel manieren om naar je favoriete Nederlandse soap, GTST, te kijken. Je kunt het live bekijken op RTL 4, of je kunt het online bekijken. Als je het online wilt bekijken, zijn er een paar verschillende manieren om dat te doen. Je kunt naar de website van RTL gaan en op die manier live meekijken. Of ga naar de Videoland-website en bekijk afleveringen van afgelopen seizoenen.