GTST gemist

 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6399, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6399. Daan probeert goed voor de dag te komen nu de jeugdbescherming op de stoep staat. Linda twijfelt aan haar reisplannen. Nina geeft haar vader advies wanneer ze merkt dat hij mooi weer speelt.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6398, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6398. Shanti & Rik raken steeds meer van elkaar verwijderd. Zal het ze lukken om weer toenadering tot elkaar te vinden? Ludo gaat de confrontatie aan met zijn therapeute, maar twijfelt of haar methode wel bij hem past.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6397, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6397. Wanneer Nina en Bing een spontane mannen- en vrouwenavond organiseren, overtuigt Demi haar ouders om mee te gaan. Richard neemt Billy mee op huizentocht maar wordt verrast door een telefoontje van Indra.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6396, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6396. Richard is in grote verwarring na het weerzien met zijn ex. Als Shanti meer oog voor Louise dan voor Rik lijkt te hebben, wordt Rik wantrouwig. Daan vraagt hulp aan Laura hem te helpen bemiddelen tussen hem en Rik.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6395, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6395. De trouwdag van Billy en Richard. Zal Billy’s twijfel de overhand nemen of krijgt ze eindelijk het huwelijk waarvan ze al zolang droomt? Nina’s inspiratie slaat om in frustratie. Gaat het JoJo lukken om een geschikt lied te vinden voor haar zangtentamen?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6394, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6394. Als Saskia en Julian een openhartig gesprek hebben over de adoptieplannen, komt Demi thuis met een nieuw familielid. Laura krijgt hulp uit onverwachte hoek. Met de huwelijksceremonie in aantocht begint Billy opeens te twijfelen.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6393, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6393. Aan de vooravond van hun huwelijk zoekt Richard toenadering tot Billy. De familie Verduyn probeert het onderwerp bevalling te vermijden, maar is Demi daar wel bij geholpen?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6392, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6392. Janine is in paniek wanneer ze geen contact met Ludo krijgt. Nina raakt in de buurtsuper geïnspireerd voor haar kledinglijn. Bing kan het toch niet laten om te gaan werken.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6391, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6391. Julian en Saskia begeleiden Demi naar het ziekenhuis. Is de bevalling begonnen? Terwijl Nina inspiratie zoekt voor haar kledinglijn, loopt de spanning tussen Ludo en Janine hoog op.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6390, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6390. Terwijl Anton toenadering zoekt tot Ludo, biecht Janine aan Linda haar plan met Indra op. JoJo doet er alles aan om haar stem weer terug te krijgen.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6389, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6389. Henk en Laura’s diner heeft een verrassende wending gekregen. Richard en Billy bereiden zich voor op hun bruiloft. Julian twijfelt of Demi nog wel achter de adoptieplannen staat.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6388, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6388. Bings overwinningsvreugde slaat bij Nina en de kinderen om in schrik. JoJo heeft een probleem in aanloop naar haar examen. Saskia wil Demi helpen met de voorbereidingen op de bevalling. Henk trakteert Laura op een romantisch diner.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6387, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6387. Half Meerdijk doet mee aan de Meerdijkloop. Bing verbijt zijn pijn. Linda komt op een idee, maar Anton ziet er niks in. Janine vreest dat Ludo een gevaar voor zichzelf is.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6386, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6386. Billy reageert de stress om haar trouwjurk af op Shanti. Daan stort zich op het stappenplan van de AA. Janine is bang dat Indra het verpest. Ludo kan de drukte van zijn kleinkinderen niet aan.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6385, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6385. JoJo pusht Bing om naar de dokter te gaan. Ilyas baalt van Marwans gedrag. Ludo doet een poging om paard te rijden. Janine stoomt Indra klaar voor haar sollicitatiegesprek.

GTST GEMIST snel terug kijken?

Dan wordt het snel terug kijken natuurlijk.
Wij hebben deze GTST gemist pagina speciaal gemaakt voor de mensen die helaas de laatste aflevering niet konden meekijken. Achterblijven bij de nieuwe aflevering van GTST is natuurlijk ook niet echt een optie. Vandaar, tot 5 dagen, terug kijken van de afleveringen.

Het kan zijn dat je moet inloggen om de GTST gemist afleveringen te kunnen bekijken. Maar om Goede tijden Gemist te kunnen kijken, moet je soms gewoon wat doen.

GTST missen hoeft dus niet meer met de categorie pagina. Na het lanceren van de uitzending staat de aflevering binnen 1 uur voor je klaar. Dat is wel zo makkelijk. Tevens delen wij dit op onze gtstlive facebook pagina om extra snel te uitzending te kunnen bekijken.

Succes en veel plezier met het bekijken van deze GTST gemist.

Goed om te weten!. like onze pagina en krijg dagelijkse de updates, bonussen en extras direct op je facebookwall.

Moet je inloggen om te kunnen kijken?

Ja, dit maakt het niet altijd even makkelijk. Dat begrijpen we! We zijn nog wel aan het kijken of er andere mogelijkheden zijn. Maar voor nu… Even inloggen dus.

Plaatsen jullie ook GTST gemist in het weekend?

Nee, dit doen wij uiteraard niet omdat er ook geen afleveringen in het weekend getoond worden. ( Tenminste geen nieuwe )

Wanneer plaatsen we GTST gemist afleveringen?

Wij plaatsen rond 21:00 savonds, dus net nadat de aflevering is afgelopen een GTST gemist voor je online.

Hoe kan je GTST gemist terug kijken?

Heel vervelend als je een aflevering van je favorieten serie een keer hebt moeten missen. Echter geen probleem, wij zetten dagelijks de een GTST gemist versie online voor je.