GTST gemist

 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6435, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6435. Richard en Ludo hebben niet door dat ze door Billy in een lastige positie worden gebracht. JoJo en Ilyas besluiten te gaan samenwonen, maar worden opgeschrikt door een onverwachte gast in de buurtsuper.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6434, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6434. Demi kan niet langer wachten; ze wil Tom liever vandaag dan morgen bij zich hebben. Het lukt Shanti niet om de tarotvoorspelling los te laten. Billy heeft bijna een troef in handen om zowel Richard als Ludo te slim af te zijn.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6433, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6433. Lukt het Richard om Billy te overtuigen van zijn liefde voor haar? Shanti organiseert een tarotavond en krijgt een onverwachte voorspelling. JoJo heeft haar eerste grote optreden met DJ Douglas. Zal dit haar doorbraak worden?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6432, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6432. Linda maakt kennis met de nieuwe huisarts. Billy komt erachter dat Richard weer iets voor haar verbergt. Als Demi babyspullen gaat kopen, staat ze plotseling oog in oog met de pleegouders van Tom.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6431, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6431. Ludo is vastbesloten om het veilinghuis terug te kopen. Shanti neemt de tarotkaarten niet helemaal serieus, maar wordt toch opgeschrikt als er iets voorvalt. Wat houdt Richard achter voor Billy?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6430, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6430. Bing en Nina vertrekken met de kinderen naar Indonesië. Shanti raakt onzeker over de verrassing die ze heeft bedacht. Ilyas begrijpt niets van Marwan. Saskia probeert het goed te maken met Steef.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6328, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6328. Demi ziet op tegen haar afspraak met de psycholoog en krijgt hulp van haar opa. Bing ontneemt Ilyas zijn zeggenschap over BOKS. Nina krijgt twijfels over haar samenwerking met Billy.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6429, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6429. Saskia is erg gespannen vanwege de komst van Carla Beusink en krijgt het aan de stok met Steef. Lukt het Ilyas om de confrontatie met Marwan aan te gaan?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6428, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6428. Demi’s keuze om toch voor Tom te willen zorgen, slaat in als een bom. Nina en Bing zoeken een manier om de voogdij van de kinderen te regelen. Richard is eerlijk tegen Billy over Indra.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6427, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6427. Ilyas wordt kwaad wanneer Marwan zijn verantwoordelijkheid weer niet neemt, maar brengt daarmee zichzelf in de problemen. Lukt het Julian om nader tot Steef te komen?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6426, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6426. Marwan doet enorm zijn best om Ilyas te overtuigen dat hij de buurtsuper serieus neemt. JoJo twijfelt om mee naar Indonesië te gaan. Richard krijgt een voorstel om Ludo in diskrediet te brengen.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6424, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6424. Steef krijgt ruzie met Saskia als hij niet meer mag gamen. Shanti wordt aan het denken gezet over anticonceptie. Ludo heeft een voorstel voor Richard. Janine biedt haar excuses aan, maar valt dat wel goed bij Billy?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6425, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6425. Bing nodigt JoJo uit om samen met Nina en de kinderen mee te gaan naar Indonesië. Henk stelt voor om te gaan samenwonen met Laura. Terwijl Billy bereid is om de strijd tegen Ludo te staken, is bij Ludo het vuur aangewakkerd.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6423, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6423. Merel wordt verrast met een surpriseparty. Demi realiseert zich steeds meer dat ze Tom mist. Janine probeert Ludo te overtuigen dat haar wraak op Billy en Richard uit liefde voor hem was.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6422, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6422. Als Janine probeert om nader tot Billy te komen, eindigt hun gesprek in een heftige woordenwissel. Demi raakt geëmotioneerd wanneer ze met Henk door een oud fotoalbum bladert.

GTST GEMIST snel terug kijken?

Dan wordt het snel terug kijken natuurlijk.
Wij hebben deze GTST gemist pagina speciaal gemaakt voor de mensen die helaas de laatste aflevering niet konden meekijken. Achterblijven bij de nieuwe aflevering van GTST is natuurlijk ook niet echt een optie. Vandaar, tot 5 dagen, terug kijken van de afleveringen.

Het kan zijn dat je moet inloggen om de GTST gemist afleveringen te kunnen bekijken. Maar om Goede tijden Gemist te kunnen kijken, moet je soms gewoon wat doen.

GTST missen hoeft dus niet meer met de categorie pagina. Na het lanceren van de uitzending staat de aflevering binnen 1 uur voor je klaar. Dat is wel zo makkelijk. Tevens delen wij dit op onze gtstlive facebook pagina om extra snel te uitzending te kunnen bekijken.

Succes en veel plezier met het bekijken van deze GTST gemist.

Goed om te weten!. like onze pagina en krijg dagelijkse de updates, bonussen en extras direct op je facebookwall.

Moet je inloggen om te kunnen kijken?

Ja, dit maakt het niet altijd even makkelijk. Dat begrijpen we! We zijn nog wel aan het kijken of er andere mogelijkheden zijn. Maar voor nu… Even inloggen dus.

Plaatsen jullie ook GTST gemist in het weekend?

Nee, dit doen wij uiteraard niet omdat er ook geen afleveringen in het weekend getoond worden. ( Tenminste geen nieuwe )

Wanneer plaatsen we GTST gemist afleveringen?

Wij plaatsen rond 21:00 savonds, dus net nadat de aflevering is afgelopen een GTST gemist voor je online.

Hoe kan je GTST gemist terug kijken?

Heel vervelend als je een aflevering van je favorieten serie een keer hebt moeten missen. Echter geen probleem, wij zetten dagelijks de een GTST gemist versie online voor je.