GTST gemist

 • Afl. 6772
  Shanti en Rik schrikken als ze horen dat de fundering van De Koning vernieuwd moet worden. Demi en Steef hebben vandaag hun laatste examen. Jonathan heeft er alle vertrouwen in dat Steef het gaat halen. Merel twijfelt of ze Stefano durft mee te nemen naar een etentje bij haar ouders thuis. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-05-29 Laatst uitgezonden op : 2023-05-29
 • Afl. 6772
  Shanti en Rik schrikken als ze horen dat de fundering van De Koning vernieuwd moet worden. Demi en Steef hebben vandaag hun laatste examen. Jonathan heeft er alle vertrouwen in dat Steef het gaat halen. Merel twijfelt of ze Stefano durft mee te nemen naar een etentje bij haar ouders thuis.
 • Afl. 6771
  Merel verzint een smoes over de herkomst van het geld dat ze aan Saskia wil geven. Hoewel Julian het er niet mee eens is, helpt hij mee om het verhaal iets geloofwaardiger te maken. Henk en Laura sluiten zichzelf buiten terwijl Tom nog alleen binnen zit. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-05-25 Laatst uitgezonden op : 2023-05-25
 • Afl. 6771
  Merel verzint een smoes over de herkomst van het geld dat ze aan Saskia wil geven. Hoewel Julian het er niet mee eens is, helpt hij mee om het verhaal iets geloofwaardiger te maken. Henk en Laura sluiten zichzelf buiten terwijl Tom nog alleen binnen zit.
 • Afl. 6770
  Nina krijgt uit onverwachte hoek te horen wat haar vader in het verleden heeft uitgespookt en nu weet ze het zeker: het komt nooit meer goed tussen hen. Saskia krijgt van Henk een juwelenset die van haar moeder is geweest om te dragen op de bruiloft. Stefano nodigt Merel uit om te komen eten in het landhuis. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-05-24 Laatst uitgezonden op : 2023-05-24
 • Afl. 6770
  Nina krijgt uit onverwachte hoek te horen wat haar vader in het verleden heeft uitgespookt en nu weet ze het zeker: het komt nooit meer goed tussen hen. Saskia krijgt van Henk een juwelenset die van haar moeder is geweest om te dragen op de bruiloft. Stefano nodigt Merel uit om te komen eten in het landhuis.
 • Afl. 6769
  Bing en Nina raken ongerust. Shanti is verrast als ze weer een toevallige ontmoeting heeft met Mats. Luuk probeert een nieuwe doktersassistent te vinden en heeft daar toch echt de hulp van Linda bij nodig. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-05-23 Laatst uitgezonden op : 2023-05-23
 • Afl. 6769
  Bing en Nina raken ongerust. Shanti is verrast als ze weer een toevallige ontmoeting heeft met Mats. Luuk probeert een nieuwe doktersassistent te vinden en heeft daar toch echt de hulp van Linda bij nodig.
 • Afl. 6768
  Julian, Saskia, Shanti en Rik krijgen van Linda de opdracht om iets in te studeren voor de bruiloft van Henk en Linda. Janine gaat in gesprek met Nina en geeft haar de ruimte om haar kant van het verhaal te vertellen. Of dit tot verzoening kan leiden, is nog maar de vraag. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-05-22 Laatst uitgezonden op : 2023-05-22
 • Afl. 6768
  Julian, Saskia, Shanti en Rik krijgen van Linda de opdracht om iets in te studeren voor de bruiloft van Henk en Linda. Janine gaat in gesprek met Nina en geeft haar de ruimte om haar kant van het verhaal te vertellen. Of dit tot verzoening kan leiden, is nog maar de vraag.
 • Afl. 6766
  Stefano heeft goede hoop dat hij een verzoening tussen Nina en Ludo kan bewerkstelligen. Steef probeert tevergeefs zijn bijles met Jonathan te verzetten. Merel krijgt een lesje inparkeren van Stefano. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-05-17 Laatst uitgezonden op : 2023-05-17
 • Afl. 6767
  Steef wordt in beschonken toestand betrapt. Julian probeert Saskia te laten inzien dat ze te heftig reageert en schrikt als ze totaal niet inbindt. Henk is solidair met Laura en wil zijn vrijgezellenfeestje afzeggen. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-05-18 Laatst uitgezonden op : 2023-05-18
 • Afl. 6767
  Steef wordt in beschonken toestand betrapt. Julian probeert Saskia te laten inzien dat ze te heftig reageert en schrikt als ze totaal niet inbindt. Henk is solidair met Laura en wil zijn vrijgezellenfeestje afzeggen.
 • Afl. 6766
  Stefano heeft goede hoop dat hij een verzoening tussen Nina en Ludo kan bewerkstelligen. Steef probeert tevergeefs zijn bijles met Jonathan te verzetten. Merel krijgt een lesje inparkeren van Stefano.
 • Afl. 6765
  Steef wil een feestje houden bij hem thuis en baalt als Merel er een stokje voor steekt. Rik en Shanti worstelen met hun houding ten opzichte van Julian: moeten ze er voor hem zijn of het zakelijk houden? Ondertussen ligt Linda al anderhalve dag met Luuk in bed. Dit filmpje is uitgebracht op: 2023-05-16 Laatst uitgezonden op : 2023-05-16

GTST GEMIST snel terug kijken?

Dan wordt het snel terug kijken natuurlijk.
Wij hebben deze GTST gemist pagina speciaal gemaakt voor de mensen die helaas de laatste aflevering niet konden meekijken. Achterblijven bij de nieuwe aflevering van GTST is natuurlijk ook niet echt een optie. Vandaar, tot 5 dagen, terug kijken van de afleveringen.

Het kan zijn dat je moet inloggen om de GTST gemist afleveringen te kunnen bekijken. Maar om Goede tijden Gemist te kunnen kijken, moet je soms gewoon wat doen.

GTST missen hoeft dus niet meer met de categorie pagina. Na het lanceren van de uitzending staat de aflevering binnen 1 uur voor je klaar. Dat is wel zo makkelijk. Tevens delen wij dit op onze gtstlive facebook pagina om extra snel te uitzending te kunnen bekijken.

Succes en veel plezier met het bekijken van deze GTST gemist.

Goed om te weten!. like onze pagina en krijg dagelijkse de updates, bonussen en extras direct op je facebookwall.

Moet je inloggen om te kunnen kijken?

Ja, dit maakt het niet altijd even makkelijk. Dat begrijpen we! We zijn nog wel aan het kijken of er andere mogelijkheden zijn. Maar voor nu… Even inloggen dus.

Plaatsen jullie ook GTST gemist in het weekend?

Nee, dit doen wij uiteraard niet omdat er ook geen afleveringen in het weekend getoond worden. ( Tenminste geen nieuwe )

Wanneer plaatsen we GTST gemist afleveringen?

Wij plaatsen rond 21:00 savonds, dus net nadat de aflevering is afgelopen een GTST gemist voor je online.

Hoe kan je GTST gemist terug kijken?

Heel vervelend als je een aflevering van je favorieten serie een keer hebt moeten missen. Echter geen probleem, wij zetten dagelijks de een GTST gemist versie online voor je.

Waarom gtst gemist kijken?

 1. Een van de beste dingen van soapseries is dat ze een beetje escapisme bieden. Ze nemen ons weg van ons dagelijks leven en in een wereld van drama, romantiek en intriges.
 2. GTST is een van de langstlopende soapseries ter wereld en het is gemakkelijk in te zien waarom het zo populair is. De verhaallijnen zijn altijd aangrijpend en de cast zit vol met getalenteerde acteurs die de personages tot leven brengen.
 3. Als je op zoek bent naar een beetje licht entertainment, dan is GTST zeker het kijken waard. Het is leuk, opwindend en verslavend – perfect voor die dagen dat je even weg wilt van de realiteit.

Wanneer GTST gemist kijken?

Sinds het begin in 1990 is de Nederlandse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) een belangrijk onderdeel van de Nederlandse cultuur. De show wordt elke dag van de week uitgezonden en trekt doorgaans meer dan twee miljoen kijkers per aflevering. Op 9 januari 2017 zond GTST echter een herhaling uit in plaats van een nieuwe aflevering vanwege een voetbalwedstrijd die tegelijkertijd op commerciële televisie werd uitgezonden. Dit was de eerste keer sinds 1990 dat GTST een aflevering miste.

Terwijl sommige fans teleurgesteld waren dat ze hun dagelijkse dosis van de show niet konden opvangen, gingen anderen naar sociale media om hun vreugde te uiten over het feit dat ze de wedstrijd konden bekijken zonder zich zorgen te hoeven maken over spoilers. Sommigen maakten zelfs grapjes over hoe ze nu eindelijk vooruit konden komen in hun GTST-kijkschema.

Waar Goede tijden slechte tijden gemist kijken?

Er zijn veel manieren om naar je favoriete Nederlandse soap, GTST, te kijken. Je kunt het live bekijken op RTL 4, of je kunt het online bekijken. Als je het online wilt bekijken, zijn er een paar verschillende manieren om dat te doen. Je kunt naar de website van RTL gaan en op die manier live meekijken. Of ga naar de Videoland-website en bekijk afleveringen van afgelopen seizoenen.