GTST gemist

 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6452, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6452. Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6451, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6451. Daan vindt een aanwijzing in het kanaal waar ook de auto van Leon lag. Zal hij achter de waarheid komen? Henk probeert indruk te maken op Laura en sluit zich aan bij een klaverjasclubje. Marwan bekent dat de daders het eigenlijk op hem gemunt hadden. Hoe zal JoJo hierop reageren?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6450, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6450. JoJo is verbijsterd als Ilyas haar lijkt te herkennen. Julian wordt door Bing aan het denken gezet over zijn relatie met Saskia. Als Shanti de zoektocht wil opgeven, gaat Rik stiekem op onderzoek uit. Zal hij informatie over haar vader weten te vinden?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6449, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6449. Shanti probeert te achterhalen wie haar vader was. JoJo heeft steeds meer moeite met de situatie van Ilyas. Janine wil graag weten wat er in het zwarte boekje staat. Zal Ludo het haar kunnen vertellen?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6444, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6444. Daan doet een belangrijke ontdekking in het onderzoek naar Leon. Steef heeft een belangrijk game-toernooi, maar moet eigenlijk op Tom passen. Bing neemt JoJo mee naar de buurtsuper. Lukt het om haar angstgevoelens kwijt te raken?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6445, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6445. Richard probeert zichzelf niet verdacht te maken bij Daan, maar wat vindt Ludo van zijn gekozen tactiek? Shanti wordt aan het twijfelen gebracht over Billy’s eerlijkheid. Marwan krijgt verontrustende berichtjes van Nanda en wil weten wie zijn broer neergestoken heeft.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6447, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6447. Janine doet er alles aan om haar schuldgevoel over het lijk van Leon kwijt te raken. Shanti krijgt eindelijk een langverwachte reactie. Richard daagt Ludo uit om samen te werken. Durft Marwan zijn vader te vertellen over de werkelijke reden van de steekpartij?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6446, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6446. Linda wordt achterdochtig wanneer Anton opeens gezond gaat leven. Saskia krijgt onverwachte aandacht van haar collega. JoJo krijgt een grote klus aangeboden door DJ Douglas, maar twijfelt of ze die wel aan kan nemen. Als Marwan de daders op het spoor denkt te zijn, wil hij verhaal halen.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6448, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6448. Ludo en Janine schrikken wanneer ze in de krant lezen dat de auto van Leon is gevonden. Saskia is bang dat haar relatie met Julian te veel in een sleur terecht is gekomen. Terwijl Alex het steekwapen van Ilyas heeft gevonden, denkt Daan meer te weten over Leons einde.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6443, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6443. Richard heeft liefdesverdriet om Billy en zoekt troost bij Larissa. Anton is het niet eens over de manier waarop Roman contact met zijn patiënten onderhoudt. Janine voelt zich schuldig en doet Ludo een voorstel. Gaat hij hiermee akkoord?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6442, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6442. Shanti raakt zenuwachtig voor haar afspraak met Dries. Linda hoopt op een intieme middag met Anton. JoJo probeert haar angst onder controle te krijgen. Saskia maakt zich zorgen over hun financiën. Durft Julian het gesprek met Marwan aan te gaan?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6441, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6441. Marwan krijgt een tip over de mogelijke dader en wil er achteraan. Demi twijfelt of ze haar school wel moet afmaken. JoJo houdt zich groot in het ziekenhuis.
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6440, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6440. Ludo en Janine voelen zich in het nauw gedreven wanneer Dorien de politie wil inschakelen. Shanti komt in contact met een oude jeugdliefde. Demi kan zich moeilijk concentreren op haar school. En wat is er met Tom aan de hand?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6439, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6439. Marwan raakt gefrustreerd als de politie niet verder komt in het onderzoek. Ludo en Richard zoeken een oplossing om een gezamenlijk geheim te verbergen. Zullen ze het eens worden met elkaar?
 • Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6438, GTST gemist
  GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6438. Roman blijkt populair te zijn bij de patiënten, maar daar is Anton niet blij mee. Demi laat Tom vol trots aan haar vriendinnen zien. Rik is op zijn hoede als hij ziet hoe gelukkig Shanti wordt bij het zien van de baby.

GTST GEMIST snel terug kijken?

Dan wordt het snel terug kijken natuurlijk.
Wij hebben deze GTST gemist pagina speciaal gemaakt voor de mensen die helaas de laatste aflevering niet konden meekijken. Achterblijven bij de nieuwe aflevering van GTST is natuurlijk ook niet echt een optie. Vandaar, tot 5 dagen, terug kijken van de afleveringen.

Het kan zijn dat je moet inloggen om de GTST gemist afleveringen te kunnen bekijken. Maar om Goede tijden Gemist te kunnen kijken, moet je soms gewoon wat doen.

GTST missen hoeft dus niet meer met de categorie pagina. Na het lanceren van de uitzending staat de aflevering binnen 1 uur voor je klaar. Dat is wel zo makkelijk. Tevens delen wij dit op onze gtstlive facebook pagina om extra snel te uitzending te kunnen bekijken.

Succes en veel plezier met het bekijken van deze GTST gemist.

Goed om te weten!. like onze pagina en krijg dagelijkse de updates, bonussen en extras direct op je facebookwall.

Moet je inloggen om te kunnen kijken?

Ja, dit maakt het niet altijd even makkelijk. Dat begrijpen we! We zijn nog wel aan het kijken of er andere mogelijkheden zijn. Maar voor nu… Even inloggen dus.

Plaatsen jullie ook GTST gemist in het weekend?

Nee, dit doen wij uiteraard niet omdat er ook geen afleveringen in het weekend getoond worden. ( Tenminste geen nieuwe )

Wanneer plaatsen we GTST gemist afleveringen?

Wij plaatsen rond 21:00 savonds, dus net nadat de aflevering is afgelopen een GTST gemist voor je online.

Hoe kan je GTST gemist terug kijken?

Heel vervelend als je een aflevering van je favorieten serie een keer hebt moeten missen. Echter geen probleem, wij zetten dagelijks de een GTST gemist versie online voor je.