Is Leon in Thailand?

Is Leon in Thailand?

Daan heeft een deepfake video van Leon laten maken om ervoor te zorgen dat hij van Ludo’s chantage af is. Hiermee zou namelijk het onderzoek naar Leon gesloten kunnen worden door de politie. Kan jij de video van echt onderscheiden? Topics :

Waarom is Roman nog single?

Waarom is Roman nog single?

Saskia en Roman zijn samen uiteten in de Rozenboom. Het gesprek gaat vooral over liefde en relaties. Want waarom is Roman eigenlijk nog single? Voor zo een knappe dokter staan de vrouwen toch in de rij? Topics :

Deze week in Meerdijk: Chantage en trucage

Deze week in Meerdijk: Chantage en trucage

Richard en Ludo dwingen Daan om Shanti in te zetten als lokmiddel om Billy uit te dagen. Hoewel Daan koste wat het kost zijn familie niet wil meeslepen in deze situatie lijkt het erop dat hij geen eigen keuze meer heeft. Topics :

Ludo laat Daan niet met rust

Ludo laat Daan niet met rust

Daan overhandigt Ludo de USB met alle informatie over het onderzoek naar Leon en Billy. Maar voor Ludo en zijn partner-in-crime Richard is dat niet genoeg. Daan is nog lang niet van de twee heren af. Topics :

Ludo heeft goed nieuws voor Richard

Ludo heeft goed nieuws voor Richard

Eén van Ludo’s mannetjes heeft belastende informatie gevonden over Daan waarmee hij hem kan chanteren. Hij brengt het goede nieuws aan Richard, want het is tijd om samen te werken in plaats van elkaar tegen te werken en zo Billy te vinden voordat de politie dat doet. Topics :

Anton en Linda op date

Anton en Linda op date

Anton verrast Linda met een date vol activiteiten die hij zelf te gek vindt, maar of Linda hier ook vrolijk van wordt is nog maar de vraag. Topics :

Marwan probeert Merel te zoenen

Marwan probeert Merel te zoenen

Marwan maakt als dank voor haar hulp na zijn dronken avond in BOKS een ontbijtje voor Merel. Ze raken aan de praat over hun familie en lijken elkaar goed te begrijpen, totdat Marwan Merel ineens probeert te zoenen. Topics :

Hoe reageert Shanti op boze Noortje?

Hoe reageert Shanti op boze Noortje?

Noortje is op zijn zachtst gezegd niet blij met Shanti’s spontane bezoek aan haar vader Pieter. Ze is ervan overtuigd dat Shanti niet alleen uit is op het leren kennen van Pieter maar een verborgen agenda heeft. Topics :

Deze week in GTST: De jacht op Billy de Palma

Deze week in GTST: De jacht op Billy de Palma

Billy en Leon lijken onvindbaar, maar rechercheur Stern is niet van plan om deze zaak los te laten. Hij zet alles op alles om de waarheid te achterhalen en haalt zelfs Indra Kalkhoven terug naar Meerdijk in de hoop dat zij hem meer kan vertellen over de betrokkenheid van Richard, Ludo en Janine bij de …

Lees meer

Een trip down memory lane, dit was JoJo!

Een trip down memory lane

We kijken terug op de mooiste scenes van Stephanie van Eer in haar rol als JoJo. En speciaal voor de fans heeft Stephanie ook nog een lief berichtje. Topics :