Nina vindt rust en acceptatie in yoga en verbaast Nola en Bing door haar boosheid te onderdrukken. Stanley is dolblij als Marwan hem komt helpen. Ze maken er samen een gezellige avond van. Luuk en Linda krijgen weer eens ruzie, nu weer over het runnen van de praktijk.

Feest bij de familie Sanders: Manu is door!

Feest bij de familie Sanders: Manu is door!

Eindelijk was het zover voor kleine Manu, hij mocht laten zien hoe goed hij kan voetballen aan de commissie. En het was een groot succes! Na een schitterende goal besloot de commissie dat hij door mag! Topics :

Billy neemt contact op met Shanti

Billy neemt contact op met Shanti

Billy trapt in de val en neemt contact op met Shanti. Emotionele Shanti wil weten waarom ze al die jaren voor zich heeft gehouden dat haar vader nog leeft. Ondertussen luisteren Daan, Ludo en Richard mee en proberen de locatie van Billy te achterhalen. Topics :

Daan zet Shanti in om Billy te vinden

Daan zet Shanti in om Billy te vinden

Daan voelt de druk om zo snel mogelijk Billy te vinden. Ludo en Richard dwingen hem om tempo te maken en willen dat hij zijn eigen familie desnoods inzet om Billy te vinden. Daan heeft geen keus en legt Shanti een plan voor om Billy’s aandacht te trekken. Shanti’s reactie zorgt voor een hoop opluchting …

Lees meer

Is Leon in Thailand?

Is Leon in Thailand?

Daan heeft een deepfake video van Leon laten maken om ervoor te zorgen dat hij van Ludo’s chantage af is. Hiermee zou namelijk het onderzoek naar Leon gesloten kunnen worden door de politie. Kan jij de video van echt onderscheiden? Topics :

Waarom is Roman nog single?

Waarom is Roman nog single?

Saskia en Roman zijn samen uiteten in de Rozenboom. Het gesprek gaat vooral over liefde en relaties. Want waarom is Roman eigenlijk nog single? Voor zo een knappe dokter staan de vrouwen toch in de rij? Topics :

Deze week in Meerdijk: Chantage en trucage

Deze week in Meerdijk: Chantage en trucage

Richard en Ludo dwingen Daan om Shanti in te zetten als lokmiddel om Billy uit te dagen. Hoewel Daan koste wat het kost zijn familie niet wil meeslepen in deze situatie lijkt het erop dat hij geen eigen keuze meer heeft. Topics :

Ludo laat Daan niet met rust

Ludo laat Daan niet met rust

Daan overhandigt Ludo de USB met alle informatie over het onderzoek naar Leon en Billy. Maar voor Ludo en zijn partner-in-crime Richard is dat niet genoeg. Daan is nog lang niet van de twee heren af. Topics :

Ludo heeft goed nieuws voor Richard

Ludo heeft goed nieuws voor Richard

Eén van Ludo’s mannetjes heeft belastende informatie gevonden over Daan waarmee hij hem kan chanteren. Hij brengt het goede nieuws aan Richard, want het is tijd om samen te werken in plaats van elkaar tegen te werken en zo Billy te vinden voordat de politie dat doet. Topics :

Anton en Linda op date

Anton en Linda op date

Anton verrast Linda met een date vol activiteiten die hij zelf te gek vindt, maar of Linda hier ook vrolijk van wordt is nog maar de vraag. Topics :