Spoilers 9 tot en met 13 oktober 2017

Maandag 9 oktober 2017
Sjors krijgt het levensverhaal van Amir te horen. Anton komt in conflict met Rik vanwege Rikki’s gedrag. Sjoerd vindt dat Anton zich niet moet mengen in zaken die hem niet aangaan. Lucas is blij dat het gips eraf is en wil meteen weer allerlei dingen doen met Felix.

Dinsdag 10 oktober 2017
Het valt Rover op dat Kimberly raar doet als Noud hem helpt met een kapotte fiets. Janine worstelt met de deadline van haar eerste column, die perfect moet zijn. Laura is getuige van een ongemakkelijke ontmoeting.

Woensdag 11 oktober 2017
Rover brengt Kimberly ongewild in een lastige situatie, waarin ze leugen op leugen stapelt. Rikki is radeloos als de kinderbescherming op de stoep staat. Linda, in haar rol als agente van Machteld, wordt onder druk gezet.

Donderdag 12 oktober 2017
Bill krijgt de woede van Linda over zich heen en belooft zijn leven te beteren. Ludo loopt iemand tegen het lijf waarvan hij dacht dat die achter slot en grendel zat. Een besloten zwembadfeestje loopt flink uit de hand.

Vrijdag 13 oktober 2017
Bill voelt zich schuldig om hoe Sam eraan toe is. Ludo is druk bezig met het samenstellen van een dossier vol misstappen van Bill. Zoë en Noud worden allebei overrompeld door een goedbedoelde verrassing van Laura.

Geef een reactie