Tim Douwsma stopt met Nieuwe Tijden

Tim Douwsma stopt met Nieuwe Tijden

Vrijdag was de laatste aflevering van Nieuwe Tijden op tv. Nieuwe Tijden gaat vanaf nu verder op Videoland. In de aflevering van afgelopen vrijdag was te zien hoe Bobby (Tim Douwsma) een hardaanval kreeg.

In de afleveringen van de afgelopen weken zagen we dat Bobby de proefpersoon was van Karim (Olaf Ait Tami) en dat Bobby zich niet aan de regels hield, die hij met Karim had gemaakt. Verder konden we zien dat Bobby een fitness Junk was en experimenteerde met anabolen. Ze doen er alles aan om Bobby te redden, ze bellen 112 en Quinn (Wouter Zweers) begint met reanimeren. Maar het helpt niet en Bobby overleeft de hartaanval niet.

Tim Douwsma stopt met Nieuwe Tijden. In het interview dat je hieronder kunt bekijken vertelt Tim wat hij van Nieuwe tijden vond, wat de rol met hem zelf deed en hoe gezellig de cast was en dat vooral de scene waarbij hij knallende ruzie kreeg met Amy (Holly Brood) hem het meeste bij is gebleven. Daarnaast verteld hij natuurlijk over zijn “dood” in de serie. Wat dat met hem deed en met de rest van de cast.

Het hele interview zien? Bekijk het filmpje hieronder.

Kan jij nog geen genoeg krijgen van Nieuwe Tijden? Dan heb jij geluk, want na de eerste cliffhanger van afgelopen vrijdag, kun je de volgende aflevering alweer zien op Videoland en elke vrijdag wordt er een aflevering bijgeplaatst.

5 comments

Geef een reactie