Soy Kroon en Vajèn van den Bosch

Soy Kroon en Vajèn van den Bosch schitteren in het Efteling theater

Gisteren was de première van de Gelaarsde kat in het Efteling theater. Met Vajèn van den Bosch en Soy Kroon in de hoofdrollen.

Soy speelt in de Eftelingmusical de rol van de molenaarszoon. Hij erft de kat die hem misschien wel de gelukkigste man van het land maakt. In het verhaal trouwt hij met Prinses Tessa, die rol wordt gespeelt door Vajèn.

Naast een hoop bekende Nederlanders waren ook Holly Mae Brood (zijn vriendin) en ook zijn schoonmoeder Xandra Brood er.  Volgens Holly keek Soy er naar uit; “Hij vindt het erg leuk om weer op het toneel te staan!”

Vajèn en Soy stonden eerder in het Efteling Theater. Voor Vajèn is dit zelfs al de vierde productie bij het Efteling Theater. Daarnaast speelde Vajèn hiervoor ook al in de musical Grease en Soy speelde in War Horse,  beide musicals waren afgelopen jaar erg populair.

De twee spelen samen ook bij Nieuwe Tijden en zien elkaar dus vaak. “Het lijkt wel of we niet meer van elkaar afkomen”, grapt Van den Bosch. De twee zijn echte maatjes van elkaar geworden.  Soy; “Ik vind het leuk om weer terug te zijn en het is vooral ook genieten van al die kleine Brabantse katjes op het podium en in de zaal”.

De voorstelling speelt nog tot begin maart 2017 in het Efteling theater.

1 comment

Geef een reactie