Dance Dance Dance GTST

Robin en Buddy hebben het zwaar in Dance Dance Dance

Morgen begint dan eindelijk het tweede seizoen van Dance Dance Dance en dit jaar doet er ook een “GTST-koppel” mee! Robin Martens (Rikki) en Buddy Vedder (Rover) vormen samen het “GTST-koppel” dat dit jaar meedoet aan Dance Dance Dance.

De lat lag hoog vorig jaar en Pip Pellens en Pim Wessels wonnen de eerste prijs. Dat het niveau vorig jaar hoog lag valt niet over te discussiëren, en ook dit jaar gaat iedereen voor de winst. Maar het is hard trainen en naast alle spierpijn en andere fysieke pijnen is het mentaal voor de dansers ook zwaar. Wekenlang hebben ze elke vrije dag elk vrij uurtje staan trainen in de dansschool en morgen gaan we eindelijk zien wat ze hebben bereikt in al die weken.
Jandino Asporaat presenteert samen met Chantal Janzen de show en merkt ook dat de dansers het zwaar hebben. “Veel blessures en het is ook heel veel janken, super leuk om te zien.”

Kan je niet wachten op morgen? Bekijk dan hieronder alvast een kleine preview van het aankomende seinzoen van Dance Dance Dance en morgen 3 september om 20.00 op RTL 4 kunnen we Robin en Buddy zien schitteren op het podium bij de eerste aflevering van Dance Dance Dance.

2 comments

Geef een reactie