Nog 2 dagen en dan begint het 27e seizoen van GTST!

Nog 2 nachtjes slapen en dan zien we eindelijk hoe de cliffhanger van begin deze zomer afloopt. We gaan zien wie de ontploffing hebben overleefd, hoe het verder gaat tussen Noud, Nina, Bing en Sacha.

In de promo die eerder deze week al te zien was kunnen we zien dat Rover het sowieso overleeft, net als Sjoerd, Anna en Job. Zei staan op en lopen naar het levenloze lichaam van Sam dat op de grond ligt. Bing en Noud vliegen elkaar om de oren.

Hierbij alvast een paar spoilers van de aflevering van aankomende maandag: – De politie is druk aan het onderzoeken hoe de caravan heeft kunnen ontploffen en waarom deze tot ontploffing is gebracht. – Zoals we al vermoedde heeft niet iedereen de explosie overleeft, voor sommige komt het verlies van hun dierbaren dan ook hard aan. – Noud gaat met Nina praten over wat er precies is gebeurd, maar is dit het goede moment en de goede plek daarvoor?

Maandag om 20.00 is het dus zover dan is de eerste aflevering van seizoen 27 te zien op RTL 4. Kun je niet langer wachten en wil je gewoon weten wie het overleeft hebben? Dan kun je nu 5 afleveringen vooruit kijken op Videoland.

4 comments

Geef een reactie