Vanaf vandaa..." />
Nina Sanders

Marly van der Velden over haar rol in GTST en de nieuwe collectie van WE x NINA

Vanaf vandaag kun ligt de feestcollectie van Nina in de winkels. Nina Sanders (Marly van der Velden) heeft in de serie Goede tijden Slechte tijden een opdracht gehad voor de modeketen WE-fashion. Ze heeft een feestcollectie ontworpen, met kledingstukken die perfect zijn voor de feestdagen. De lijn van Nina heet WE x Nina-collectie.

Actrice Marly van der Velden is privé ook bezig met mode, zo vertelt ze in het blad Grazia: „Nu ik een kind heb, zit ik totaal in de kindermode, wat ik helemaal te gek vind, en we zijn aan het nadenken over een lijn gericht op kinderen. Maar het staat nog wel in de kinderschoenen, letterlijk haha.”

Marly speelt al lang in de serie maar zal nog lang niet stoppen.  “Ik ga nog vaak met spanning in mijn lijf naar mijn werk.” Haar personage Nina weet haar genoeg te fascineren om door te gaan; “Nina is zo lekker uitgesproken en maakt elke keer weer iets anders mee. Het is echt de leukste rol die er is. Nina regelt alles zelf, tot aan de modeshow toe, dus als kijker word je helemaal meegenomen in de wereld van een fashion designer.”

De hele collectie van Nina zien? Je kunt ze nu vinden op de website van WE-fashion en in de filialen van WE-fashion.

 

Geef een reactie