GTST Gemist weeksamenvatting

Hugo Metsers komt terug in Goede tijden Slechte tijden

Marcus (Hugo Metsers) het jongere broertje van Ludo (Erik de Vogel), komt terug in Goede tijden Slechte tijden!

Marcus vertrok samen met zijn Verenigde Staten, nadat zijn ex Cyrille daar ook naartoe was gegaan. In de Meerdijk-app verscheen Hugo Metsers in beeld tijdens een Skype-sessie.

Samen met zijn dochter kimberly, gespeeld door Britt Scholte, komt hij terug naar Meerdijk, omdat hij wat problemen heeft.

Marcus gaat nu tijdelijk door het leven als Jozef van Haren en zijn dochter Kimberly als Marloes de Beer. Marcus en Kimberly woonden al die jaren in de VS, maar hebben nu valse paspoorten geregeld om naar Nederland af te reizen.

Hugo Metsers III speelde de rol van Marcus Sanders tussen 2001 en 2003, maar liet zichzelf uiteindelijk uit de serie schrijven met de belofte dat hij best nog eens terug kon keren.

 Metsers speelde de rol tussen 2001 en 2003, maar liet zichzelf uiteindelijk uit de serie schrijven met de belofte dat hij best nog eens terug kon keren.

Marcus komt sowieso in contact met Malena, zij werkt echter voor Maddie Everst, een schuilnaam voor Ludo’s aartsvijand Martine Hafkamp die ook nog eens Maxime Sanders naar Frankrijk lokte met een expositie. Past de terugkeer van Marcus in Maddie’s meesterplan?

We gaan het allemaal binnenkort zien in Goede tijden Slechte Tijden

 

5 comments

Geef een reactie