Al een tijdje gingen de geruchten d..." />
Holly en Soy zijn een setje

Holly en Soy zijn officieel een setje!

Al een tijdje gingen de geruchten dat Holly Brood (Amy) en Soy Kroon ( Sil) misschien wel een koppel zouden zijn. En vandaag is dit nieuws dan ook eindelijk naar buiten gekomen.

Holly en Soy Spelen allebei sinds april in GTST. In mei waren er geruchten dat Holly en Soy een setje zouden zijn, nadat de twee zoenend gespot waren. Holly gaf toen aan bij RTL Boulevard dat de twee geen relatie hadden en dat zich verder ook niks afspeelde. Holly; “Hebben we dan meteen een relatie? Nee.”  De twee spelen nu ook in Nieuwe tijden en zien elkaar dus elke dag op de set, een grotere kans dat er liefde opbloeit. Het management van Holly heeft vandaag officieel bevestigd dat de twee een relatie hebben; “Een maand geleden was er echt niks, maar sindsdien is de liefde wel opgebloeid”
Echte fans hadden het misschien al door, op instagram heeft Holly al veel foto’s geplaats waaronder een foto van haar met de tekst dat ze in Antwerpen is. Toevallig moest Soy laatst ook in Antwerpen zijn. Verder is er nog een foto op instagram geplaatst, waarop de twee te zien zijn met als bericht een hartje. Het is duidelijk de twee zijn hartstikke verliefd op elkaar.

28 comments

Geef een reactie