Buddy Vedder

Goeden tijden, slechte tijden is ook hard werken

Veel mensen denken dat een acteur die in een serie speelt als Goeden tijden, slechte tijden een rustig baantje heeft, maar dat is helemaal niet zo. Het is hard werken om 5 dagen per week een aflevering op televisie te kunnen presenteren. Hiervoor werken de acteurs net als de meeste mensen de hele dag, zij leren hun teksten of staan op de set aan.

Voor acteurs is het soms lastig dat mensen zo luchtig over hun beroep denken. Buddy Vedder (Rover Dekker) bijvoorbeeld, vind het vervelend dat sommige mensen een heel ander beeld hebben van de RTL-soap Goeden tijden, slechte tijden. Volgens Buddy is het als acteur hard werken om mee te spelen in de RTL-soap. “Ik vind het moeilijk als mensen laatdunkend doen over GTST”, zegt Buddy in Veronica Magazine. “Wat zij vaak niet weten, is dat wij onder enorme tijdsdruk werken. In de tijd dat er bij Game of Thrones twee minuten worden opgenomen, draaien wij anderhalve aflevering. Het is een vak apart, dat vaak wordt onderschat.”

Buddy maakte vorig jaar zijn opwachting in GTST als Rover Dekker. Naast dat we Buddy kunnen zien komend televisieseizoen in Goeden tijden, slechte tijden is hij ook te zien als deelnemer in de dansshow Dance Dance Dance.(Dance Dance Dance is te zien vanaf 3 september op RTL 4)

Geef een reactie