Gaby Blaas dpet mee aan Expeditie Robinson

Gaby Blaaser (Sacha) is 11e kandidaat Expeditie Robinson

Gisteren werd bekend gemaakt dat Gaby Blaaser (Sacha) de 11e kandidaat is in Expeditie Robinson.

Gaby Blaaser speelt Sacha Kramer in GTST, het is nog even de vraag of ze terug komt na de spannende Cliffhanger van afgelopen zomer.

In RTL Boulevard verteld Gaby; “Expeditie Robinson was echt een droom voor mij. Ik heb altijd gezegd, dat wil ik ooit doen, maar zodra je dan gebeld wordt is het toch wel even anders. Dan pas ga je beseffen wat er gaat gebeuren en wat het inhoud, ik ga naar een onbewoond eiland met allemaal dieren en mensen die ik waarschijnlijk niet ken. Ik moest er even over nadenken, maar ik was er vrij snel uit.”

Ze vindt het spannend, maar ze kreeg vooraf een aantal tips van Oscar Aerts, hij haalde vorig jaar de finale. ”Hij gaf me goede tips. Hij vertelde me te genieten en niet te veel na te denken.”

Naast Gaby Blaaser is er nog een tweede GTST-gezicht te zien in het aankomende seizoen van Expeditie Robinson, namelijk Bartho Braat (Jef). Gaby geeft aan dat ze het fijn vond om “haar Jef” daar tegen te komen. “we knuffelde elkaar. Het was zo fijn om even iemand in de buurt te hebben die ik ken.”

Andere kandidaten in het zeventiende seizoen zijn o.a. Koos van Plateringen van Shownieuws, wereldkampioen kitesurfen Jalou Langeree, actrice Elle van Rijn, vlogger Anna Nooshin en presentator Lex Uiting.

Expeditie Robinson is te zien vanaf 8 september op RTL 5.

Geef een reactie