Ferri Somogyi

Ferri Somogyi (Rik de Jong) en Daniëlle Bubberman zijn uit elkaar

Ferri Somogyi (Rik)(43) en zijn vriendin Daniëlle Bubberman (20) zijn uit elkaar. De reden is nog onbekend en alle foto’s van hen samen op instagram zijn verwijderd.

Het stel was nog niet zo lang samen, want begin juni maakten de Ferri en de 20 jaar jongere blondine bekend een relatie te hebben. Daniëlle is model en was te zien als acrobate in Holland’s Got Talent.

In juli bekende Ferri nog stapelgek op zijn meisje te zijn. “Ik wil het liefst heel veel bij haar zijn. We kennen elkaar pas heel kort. Het gaat hartstikke goed”, zei Ferri tegen RTL Boulevard. Daniëlle noemde vertrouwen de basis van haar relatie:  “Als dat er niet is, dan heb je niets om op te bouwen.”

Ferri zei een jaar geleden dat zijn werk de belangrijkste reden voor zijn vrijgezellenbestaan was. “Ik denk serieus dat mijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden een blokkade is geweest op relatiegebied. Ten eerste omdat veel vrouwen iets met mij wilden vanwege mijn bekendheid”, aldus de acteur,

Ferri scheurde dit weekend ook nog zijn achillespees, zo liet hij weten op instagram.

2 comments

  1. Hoi Ferry somogy hoe gaat het met je agllispees ik ben ook aan mijn agllispees twee keer geopereerd en nu loop ik weer ,groetjes van je fan gtst kijkerster ,groetjes van Diana heel veel sterkte toegewenst

Geef een reactie